Cüneyt Özdemir'den Şeyma Subaşı'ya olay "Ibiza" cevabı

Cüneyt Özdemir'den Şeyma Subaşı'ya olay "Ibiza" cevabı

Şeyma Subaşı, Cüneyt Özdemir'in Youtube yayınına konuk oldu. Başta koronavirüsü ciddiye almadığını söyleyen Subaşı, Özdemir'i Ibiza'ya davet etti. Bunun üzerine Özdemir ise "Ben İbiza'ya gitmeye başladığımda sen lise 2'de felandın sanırım" dedi.

Karantina günlerinde Youtube kanalında canlı yayınlar düzenleyen gazeteci Cüneyt Özdemir'in son konuğu Şeyma Subaşı oldu. Koronavirüs günlerinde ev karantinası sırasında yaşadıklarını anlatan Subaşı samimi itiraflarda bulundu.

"BAŞTA BU VİRÜSÜ CİDDİYE ALMAMIŞTIM"

Subaşı virüsü ilk başlarda ciddiye almadığını ve Türkiye'ye ulaşmadan önce Phuket, Londra ve Beyrut'a gittiğini söyledi. İtalyan sevgilisi Guido Senia'nın Tel Aviv'den Türkiye'ye geldikten sonra evden çıkmak istemediğini ancak ısrar etmesiyle partiye gittiklerini söyleyen Subaşı ardından ise hastaneye çağrıldıklarını ve testler yapıldığını söyledi. Koronavirüs salgınının kendisini olgunlaştırdığını da itiraf eden Subaşı," Sizin neler söylediğinizi ne haberler verdiğini daha fazla takip etmeye başladım. Koronavirüs bende bunu değiştirdi. Artık bütün dünya haberlerini takip ediyorum ve daha olgunlaştığım bir dönemdeyim gibi hissediyorum" dedi.

"CÜNEYT BEY IBIZA'YA GELMEK İSTER MİSİNİZ?"

Şeyma Subaşı her şeyin Temmuz'dan sonra normale dönmesini beklediğini söyleyerek, Cüneyt Özdemir'i de dünyaca ünlü tatil merkezi Ibiza'ya davet etti. Subaşı, "Cüneyt Bey Ibiza'ya gelmek ister misiniz? Ağırlayalım sizi" diye sorunca Cüneyt Özdemir ise "Ben Ibiza'ya gitmeye başladığımda sen lise 2'de falandın sanırım" diyerek karşılık verdi. İkili arasındaki Ibiza muhabbeti sosyal medyanın diline düştü.

POLEMİK YAŞADILAR

Bunun ardından Şeyma Subaşı, Instagram'dan bir hikaye paylaştı. Subaşı, hikayesinde "Acaba bana bu kadar sataşmasının altında gizli bir hayranlık mı yatıyor diye merak etmiyor değilim. Benden ne bekliyorsunuz bilmiyorum (Ne desem anlamamaktan ısrarcısınız zaten ondan istediklerinizi söylesem bile duymazsınız, ben de kimse için kendim olmaktan vazgeçmem zaten biliyor olmanız lazım) ama şu dönemde size iyi geliyorum anlaşılan" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Özdemir'den Şeyma Subaşı'ya olay "Ibiza" cevabı - Resim : 1

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN CEVAP

Özdemir, Subaşı'nın hikayesini kendi hikayesinde paylaşarak üzerine "Şeyma kardeşimiz de büyük oyunu çözmüş. Yav he he... Herkes sana hayran! Valla ben özellikle kitaplarına hayranım" notu düştü.

Cüneyt Özdemir'den Şeyma Subaşı'ya olay "Ibiza" cevabı - Resim : 2

Özdemir, bu paylaşımın ardından Twitter'da da bir paylaşım yaptı. Özdemir paylaşımında "Bir polemiğe girmediğim Şeyma vardı o da oldu ya la...!" ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı Cüneyt Özdemir koronavirüs