Cüneyt Arkın'a veda! Ailesinden yeni açıklama

Cüneyt Arkın

Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın geçtiğimiz salı günü 85 yaşında vefat etti. Bugün son yolculuğuna uğurlanacak olan usta oyuncunun ailesinden yeni bir açıklama geldi.

Usta sanatçı Cüneyt Arkın, geçtiğimiz salı günü 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bugün son yolculuğuna uğurlanacak olan Arkın'ın ailesinden yeni bir açıklama geldi.

AİLESİNDEN YENİ AÇIKLAMA

Cüneyt Arkın'ın ailesi yaptığı açıklamada, "Tüm sevenlerine ve kamuoyuna duyurulur... Cenazemiz 30 Haziran 2022 Perşembe (bugün) günü 10:30 Taksim Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törenin ardından öğlen namazına müteakip Teşvikiye Camii’nde kılınacak namaz sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir. Dua ve taziyemiz saat 17:00'de Beşiktaş Sanatçılar Parkı'nda yapılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Cüneyt Arkın'a veda! Ailesinden yeni açıklama - Resim : 1

"BABAM ÜLKEMİZ İÇİN BİRLEŞTİRİCİ BİR UNSURDU"

Dün ise Cüneyt Arkın’ın cenazesi oğulları tarafından Beşiktaş’taki özel hastaneden alınarak, Zincirlikuyu gasilhanesine götürüldü.

85 yaşında vefat eden sanatçının oğlu Murat Arkın, hastane önünde yaptığı açıklamada, "Şunu bilmek çok önemli. Şu anda bölünmüş olan veya bölünülmeye çalışılan bu ülkede herkesi bir araya getiren birleştirici bir unsur oldu" dedi.

Cüneyt Arkın'a veda! Ailesinden yeni açıklama - Resim : 2

 

Kaynak: Haber Global TV

Cüneyt Arkın saat kaçta magazin haberleri