Cüneyt Arkın, takipçilerini Yeşilçam yıllarına götürdü: "Nerede şimdi böyle filmler!"

Cüneyt Arkın, takipçilerini Yeşilçam yıllarına götürdü: "Nerede şimdi böyle filmler!"

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabı üzerinden Yeşilçam'da rol aldığı bazı filmlerden kesitler paylaştı. Sevilen oyuncuya kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanmasıyla dikkat çeken usta oyuncu Cüneyt Arkın, Yeşilçam yıllarında rol aldığı birkaç filmden görüntü paylaştı. 

Şu sıralar Kuruluş Osman dizisinde rol alan Arkın'ın beğeni toplayan paylaşımına takipçileri "Nerede şimdi böyle filmler!" gibi yorumlarda bulundu. 

Cüneyt Arkın, takipçilerini Yeşilçam yıllarına götürdü: "Nerede şimdi böyle filmler!" - Resim : 1

83 yaşındaki oyuncu, eşiyle olan pozlarını da sık sık takipçilerinin beğenisine sunuyor.

EN BÜYÜK KORKUSUNU ANLATTI

Twitter hesabında yaklaşık 200 bin takipçisi bulunan Arkın, eşi Betül Cüreklibatır'a olan aşkını gözler önüne sermeyi ihmal etmiyor.

Arkın, Twitter hesabında yaptığı paylaşımında, "Hiçbir şeyden korkmadığım kadar eşimi kaybetmekten korkuyorum. Karımı, canımı, bebeğimi, Betül’ümü kaybettiğim an ben de yok olurum" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Arkın, takipçilerini Yeşilçam yıllarına götürdü: "Nerede şimdi böyle filmler!" - Resim : 2

"İLİŞKİMİZİ EGO BAŞLATTI"

Cüneyt Arkın'la evliliğinden iki çocuğu bulunan Betül Cüreklibatır daha önce verdiği bir röportajda eşiyle tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Arkadaş toplantısında tanıştık. Çok hoş adamdı, çevresi kadınlarla doluydu. Eee bir de ünlü… Ama ben pek oralı olmadım, lafın kısası benim sessiz duruşum onun dikkatini çekmiş.

İlişkimiz herkes peşimde koşarken bu kadın neden bana bakmadı egosu ile başladı. Tanıştık ve çok farklıydı o. Egosuz, bildiğin köyden gelmiş, özünü kaybetmemiş bir adam gibi. Tanıştık, derken birbirimizin vazgeçilmezi olduk ve bir yıl sonra evlendik."

Cüneyt Arkın, takipçilerini Yeşilçam yıllarına götürdü: "Nerede şimdi böyle filmler!" - Resim : 3

Cüneyt Arkın ile Betül Cüreklibatır 1 Haziran 1968’de tanışıp 1970’de evlenmişti. 8 ay sonra boşanan çift 1972’de ikinci kez nikah masasına oturmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Cüneyt Arkın sosyal medya Yeşilçam magazin haberleri