Çukur 4. Sezon 23. Bölüm İzle (115. Bölüm)

Çukur 4. Sezon 23. Bölüm İzle (115. Bölüm)

Çukur dizisinin 4. sezon 23. bölümü (115. bölüm) yayınlandı. Bu bölümde gerilim iyice arttı. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 8 Şubat 2021 Pazartesi tarihli Çukur Dizisinin 4. sezon 23. bölümünü izleyebileceğiniz link

Çukur dizisinin merakla beklenen 4. sezon 23. bölümü Show TV ekranlarında yayınlandı.

ÇUKUR 4. SEZON 23. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kulkan tarafından Afganistan'a kaçırılan Yamaç'ın işkence gördüğü tanıtımda içinde bulunduğu zor durum korku dolu anlar asahne oluyor. Yamaç'ın yaşadığı değişim dikkat çekerken, Aliço ile karşılaştığı anlar ise büyük heyecan uyandırıyor.

ÇUKUR 4. SEZON 22. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yamaç'ın Efsun'u bulmak için harekete geçtiği tanıtımda Sultan Hanım, Efsun'u evden kovduğunu gizliyor. Düğün heyecanı yaşayan Koçovalılar uzun bir aradan sonra gönüllerince eğlenirken, Damla'nın güzelliği karşısında Cumali şaşkınlığını gizleyemiyor. Kulkan tarafından kaçırılan Efsun'un tehlikede olduğu görülürken, "Yamaç, Efsun'u kurtarabilecek mi?" sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. 

ÇUKUR 4. SEZON 23 BÖLÜM İZLE (115. BÖLÜM)

Çukur dizisinin 4. sezon 23. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

ÇUKUR DİZİSİNİN 4. SEZON KONUSU

Koçovalılar’ın düşmanları bitmiyor! Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı’nın karşısına çıkması yepyeni bir fırtınanın başlangıcı oldu. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele çok daha çetinleşirken Çukur'un dördüncü sezonunda büyük merakla beklenen Cengiz Erdenet’in ipleri eline alması oyunun kurallarını tamamen değiştirecek.

FRAGMAN:

 

 

Çukur son bölüm izle dizi izle dizi haberleri show tv dizileri Çukur dizisi