Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den '7. Koğuştaki Mucize' paylaşımı

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den '7. Koğuştaki Mucize' paylaşımı

7. Koğuştaki Mucize'yi izleyen ve filmden etkilenen isimlere; Brezilyalı futbolcu Neymar ve ünlü DJ Snake'ten sonra Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez de katıldı.

Türkiye'de vizyonda olduğu dönemde büyük gişe başarısı elde eden 7. Koğuştaki Mucize filmi Netflix üzerinden tüm dünyada izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Brezilyalı futbolcu Neymar, Latin Grammy ödüllü şarkıcı Thalia ve DJ Snake'in de aralarında olduğu dünyaca ünlü isimler, sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla 7. Koğuştaki Mucize'ye övgüler yağdırıyor.

Filmi izleyenler kervanına son olarak dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez de katıldı.

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den '7. Koğuştaki Mucize' paylaşımı - Resim : 1

Georgina Rodriguez, Instagram hesabının hikayeler bölümünde filmin tanıtımını paylaşıp "Güzel film, siz izlediniz mi" notunu düştü.

Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'den '7. Koğuştaki Mucize' paylaşımı - Resim : 2

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİNİN KONUSU

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür. Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz. İdam cezasına çarptırılan Memo'nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova'nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir?

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez 7. Koğuştaki Mucize Netflix