Çöp Adam dizisine sürpriz oyuncu

Çöp Adam Dizi Haberleri
Çöp Adam dizisine sürpriz oyuncu

OGM Pictures'in Star TV için çektiği Çöp Adam dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu Ezgi Çelik dahil oldu.

Çöp Adam dizisi çarşamba akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’yu buluşturan dizinin sürükleyici hikayesinde tansiyon giderek artacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katılacak. Ünlü oyuncu Ezgi Çelik ‘Elit' karakteriyle hikayeye dahil olacak ve Tamer’in (Engin Altan Düzyatan) iş hayatında karşısına çıkacak. Bu durum Peri'nin (Elçin Sangu) hiç hoşuna gitmeyecek.

Çöp Adam dizisine sürpriz oyuncu - Resim : 1

EZGİ ÇELİK KİMDİR?

Ezgi Çelik, 1984 İstanbul doğumludur. Çelik, MSÜ Tiyatro Bölümü mezunudur. 7 yaşından itibaren İstanbul Şehir Tiyatroları Çocuk / Genç Eğitim Biriminde eğitim aldı ve çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. İlk kez Düş Zenginleri dizisinde rol aldı. 2018 Aralık ayında vizyona giren Ramin Matin' in yönettiği Son Çıkış ilminin başrol oyuncusu oldu. 2017'de TİMS Yapım Söz dizisinde rol aldı. Daha öncesinde Dayan Yüreğim, Muhteşem Yüzyıl-Kösem, Arka Sokaklar, Ben de Özledim, Şubat, Bir Çocuk Sevdim gibi başarılı projelerde yer aldı. Maria ile Mustafa dizisinde oynayan Çelik, Türkan Derya'nın yönettiği Safiye Ayla Belgeselinde (2019) Safiye Ayla'yı canlandırdı.  Ayrıca, 2018'de kendi yazdığı kadına şiddeti konu alan Hoşdeng oyununu sahneye koydu ve oynadı. En son Dada Salon Kabarett'de Okan Bayülgen ile birlikte Harem Kabare müzikalinde iki sezon sahne aldı. "Kanunsuz Topraklar" dizisinde Asude karakterini canlandırdı.

Kaynak: Haber Global TV

Çöp Adam dizisi Ezgi Çelik dizi dizi haberleri