Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari kendisine gelen çirkin yorumlara tepki gösterdi

Magazin Haberleri
Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari kendisine gelen çirkin yorumlara tepki gösterdi

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su olarak bilinen Ayşecan Tatari, sosyal medya üzerinden kendisine gelen sözlere tepki gösterdi. Ayşecan Tatari, kendisine çirkin yorumlarda bulunanlar için, "Bu beni ürkütüyor" karşılığını verdi.

Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Duygu Çetinoğlu rolüyle tanınan sanatçı Ayşecan Tatari sosyal medya hesabında, kendisine gelen yorumlara tepki gösterdi. Hakaret içerikli yorumlar alan Ayşecan Tatari, bir virüs gibi kendisine saldırıldığını söyledi ve "Bu beni ürkütüyor" dedi.

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari kendisine gelen çirkin yorumlara tepki gösterdi - Resim : 1

Tatari kendisine hakaret edilen fotoğrafı paylaşıp şu ifadeleri kullandı:

"Lütfen açın bir yorumları okuyun. Normal değil bu. Bana hayır güzelsin falan gibi mesajlar atmanıza da gerek yok. Size yemin ederim ben aynaya baktığımızda gördüğümle de hayatın içinde kendimi nasıl hissettiğimle de çok mutluyum. Bu yorumlar benim hayatımda hiçbir fark yaratmıyor. Ama bu hiç normal değil. Ürkütücü hatta baya bir hastalık gibi."

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Ayşecan Tatari kendisine gelen çirkin yorumlara tepki gösterdi - Resim : 2

Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Konu asla benim güzel olup olmamam filan değil. Sadece bir virüs gibi bu saldırganlık. Genç kızlara bu konuda öz güveni eksik insanlara neler yapabileceği bu yorumların, beni ürkütüyor. Bunu söyleme ihtiyacı nereden geliyor? Bunlar mutsuzluk çoğaltan şeyler, samimiyetle ürkütücü buluyorum."

Kendisi gibi sanatçı olan Edip Tepeli ile 2017'de evlenen Tatari, Kızılcık Şerbeti'nde Sönmez karakterini oynayan Aliye Uzunatağan'ın da kızı.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Çocuklar Duymasın Ayşecan Tatari magazin haberleri