'Çılgın Bediş'in Banu'su Sonay Aydın: Evrim geçirmedim

'Çılgın Bediş'in Banu'su Sonay Aydın: Evrim geçirmedim

Çılgın Bediş'in Banu'su Sonay Aydın, dizi bittikten sonra değişen hayatını anlattı.

1996-2001 yıllarında reyting rekorları kıran 'Çılgın Bediş'in 'Banu'su Sonay Aydın, 2. Sayfa programına konuk oldu. Dizi bittikten sonra İngiltere'ye yerleşen Aydın, ilk olarak estetik iddialarına yanıt verdi. Aydın, "Sosyal medyada sürekli 'Nasıl değiştin, hangi estetik ameliyatları yaptırdın?' diye soruyorlar. Burnum ameliyatlı. Saçlarımın rengi değişti. Aşırı zayıftım, kilo aldım. Hepsi bu kadar. Evrim geçirmedim" dedi.

Eşinden de bahseden oyuncu, Eşim Allan Gibson'a Türkçe öğretiyorum. İlk kelimesi 'Aşkım' oldu. Ona baklava-börek açıp dolma da sarıyorum. Kültürümüze hayran" diye konuştu.

'Çılgın Bediş'in Banu'su Sonay Aydın: Evrim geçirmedim - Resim : 1

"İNTERNET AŞIKLARIYIZ"

"Biz internet aşıklarıyız. 2 ay online flört ettik. İlk görüşte çok heyecanlandık. Elini tutmak, o sıcaklığı almak çok farklı bir şeydi. Bugüne kadar aşkla geldik."

"HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASI"

'Çılgın Bediş' ile ilgili konuşan Aydın, "Çılgın Bediş hayatımın dönüm noktasıdır. Seçmelere giderken göğsümü bağladım, saçlarımı yaptım, kaşlarımı indirdim. 'Banu' kılığında içeri girdim. Yönetmen Turgut Yasalar 'Biri beni çimdiklesin, bu kız karikatürden mi fırlayıp gelmiş?' dedi. Rolü kaptım" dedi.

Sonay Aydın Çılgın Bediş