Cihangir Ceyhan kimdir? Camdaki Kız dizisindeki Hayri kimdir?

Camdaki Kız
Cihangir Ceyhan kimdir? Camdaki Kız dizisindeki Hayri kimdir?

Camdaki Kız izleyicileri Hayri ile Nalan’ın arasında yaşanan yakınlaşmanın ardından Hayri ile ilgili araştırmalarına hız verdiler. Dizide Hayri karakterini Cihangir Ceyhan canlandırıyor. Peki, Cihangir Ceyhan kimdir, kaç yaşında? İşte oynadığı diziler ve hakkında merak edilenler...

Camdaki Kız dizisi Hayri karakteri merak edilen isimlerden birisi olmuş durumda. Dizide Hayri’ye hayat veren Cihangir Ceyhan’ın performansı izleyiciler tarafındansa beğeniliyor. Cihangir Ceyhan’ın daha önce oynamış olduğu diziler arasında Çukur ve Alev Alev de yer alıyor.

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Aslen Elazığlı olan Cihangir Ceyhan İstanbul'da yaklaşık olarak 3 yıl kamera önü oyunculuk dersi aldı. Ardından Adana'ya dönen Ceyhan, ilk oyunculuk deneyimini 2015 senesinde yayınlanan Yusuf isimli Sinema filminde hayat vermiş olduğu Serdar karakteri ile gerçekleştirmiştir.

Sonrasında internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırmış ve bu rolü ile de tanınmaya başlamıştır. Cihangir Ceyhan, Show TV ekranlarında yayınlanan ve geride bırakmış olduğumuz sezon final yapan Çukur dizisinde canlandırdığı Azer karakteri ile de geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

cihangir ceyhan cio

Ardından 2020 yapımı Alev Alev dizisinde Ömer karakterini oynamıştır.

2021 yılı itibariyle ise Camdaki Kız Hayri karakteri ile izleyenleriyle buluşmuştur.

CİHANGİR CEYHAN EVLİ Mİ?

Cihangir Ceyhan, Fatma Ceyhan ile evlidir ve çiftin 1 çocuğu bulunmaktadır.

Özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden 33 yaşındaki oyuncu, ilk kez ailesini paylaştı. Eşi Fatma Ceyhan ve çocuğu İlhan ile birlikte objektif karşısına geçen Cihangir Ceyhan, oğlunun birinci yaş gününü duygusal bir mesajla kutladı.

Kaynak: Haber Global TV

Cihangir Ceyhan kimdir Camdaki Kız