Chrissy Teigen kaybettiği oğlunu andı: 'En büyük acıyı verdin!'

Magazin Haberleri
Chrissy Teigen kaybettiği oğlunu andı: 'En büyük acıyı verdin!'

'Jack' adını verdiği oğlunu dünyaya getiremeden kaybeden model Chrissy Teigen, bebeğinin ölüm yıl dönümünde duygusal bir paylaşım yaptı.

Ünlü model Chrissy Teigen, zor günler geçiriyor. Geçen sene ekim ayında üçüncü çocuğuna kavuşmak için gün sayarken doğumdan önce bebeğini kaybeden Teigen, oğlunu duygusal bir paylaşımla andı.

Chrissy Teigen kaybettiği oğlunu andı: 'En büyük acıyı verdin!' - Resim : 1

"HAYAL EDEBİLECEĞİM EN BÜYÜK BİR ACI"

Müzisyen eşi John Legend ile hastane yatağında çekilen bu fotoğrafı yayınlayan ünlü model, gönderisine "Ve neredeyse sahip olacağımız oğlumuza... Bir yıl önce sen bana hayal edebileceğim en büyük acıyı verdin" diye yazdı.

Chrissy Teigen kaybettiği oğlunu andı: 'En büyük acıyı verdin!' - Resim : 2

"BUNU İSTEMESEM BİLE..."

Chrissy Teigen daha sonra da sözlerine ölen bebeğinin, kendisine bu kadar büyük bir acıdan sonra bile hayatta kalabileceğini gösterdiğini ekledi. Teigen, mesajını "Bunu istemesem bile..." diye sürdürdü.

Chrissy Teigen kaybettiği oğlunu andı: 'En büyük acıyı verdin!' - Resim : 3

"ANNE VE BABAN SENİ SONSUZA KADAR SEVECEK"

Bebeğine bakamadığını belirten Chrissy Teigen, "Ama sen geldin ve gittin. Bana kendimi sevmeyi ve kendime bakmayı, çünkü bedenlerimizin değerli ve hayatın bir mucize olduğunu gösterdin." ifadelerini kulllandı. Teigen, mesajını "Anne ve baba seni sonsuza kadar sevecek." sözleriyle sonlandırdı.

Chrissy Teigen kaybettiği oğlunu andı: 'En büyük acıyı verdin!' - Resim : 4

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI ELEŞTİRİLMİŞTİ

Öte yandan Teigen'ın bebeğini kaybettikten sonra hastane odasından yaptığı paylaşımlar, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti.

Instagram hesabından yaşadığı üzücü deneyimini anlatan bir makale yayınlayan Chrissy Teigen, aynı zamanda neden o fotoğrafları paylaştığını da açıklamıştı.

Chrissy Teigen kaybettiği oğlunu andı: 'En büyük acıyı verdin!' - Resim : 5

"DOĞUMA BEŞ AY KALA BEBEĞİME VEDA ETTİM"

Teigen, bebeğini kucağına almasına beş ay olmasına rağmen hastane odasında üçüncü çocuğunu dünyaya getirirken eşinin "Neler oluyor burada?" dediğini söylemişti. Model, bebeğini dünyaya getirdikten dakikalar sonra ona veda ettiğini belirtmişti.

"BU ANI SONSUZA KADAR HATIRLAMAK İSTEDİM"

Teigen, o an derin acısı içinde yanında olan annesi ve kocasından kendilerini çekmesini istediğini belirterek, eşi John Legend'ın tedirgin olduğunu ancak modeli kırmadığını belirtmişti.

Chrissy Teigen, bu durumu şu sözlerle açıklamıştı:

Bu anı sonsuza kadar hatırlamak istediğimi biliyordum. Tıpkı evlendiğimiz gün birbirimize verdiğimiz o öpücüğü hatırlamak istediğim gibi. Luna ve Miles'ın doğumundan sonra döktüğümüz gözyaşlarını hatırlamak istediğim gibi. Ve bu hikayeyi paylaşmam gerektiğini kesinlikle biliyordum.

Chrissy Teigen kaybettiği oğlunu andı: 'En büyük acıyı verdin!' - Resim : 6

İKİ ÇOCUK ANNESİ

Amerikalı model, 2013 yılında şarkıcı John Legend ile dünyaevine girmişti.

Çiftin, Luna ve Miles adında iki çocuğu bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Chrissy Teigen magazin magazin haberleri