Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın olay sözlerine yanıt

Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın olay sözlerine yanıt

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulunmuştu. İrlandalı model, sosyal medya hesabından eski eşine yanıt verdi. Loughnan, "Her hikayenin iki yüzü vardır. Benim tarafımı bilseydiniz, yazdığınız nefret dolu yorumlardan utanırdınız" dedi.

Pandemi sonrası konser vermeye başlayan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. 

"EVİME HACİZ GETİRTTİ"

Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi.

Erkeklerin evlenip boşandıktan sonra Medeni Kanun yüzünden kadına borcunun asla bitmediğini belirten Ortaç, "Belki 50 belki de daha fazla bilmiyorum ama Medeni Kanun ve evlilik ortadan kalkacak" dedi.

"ONDAN ÇOCUK SAHİBİ OLMADIĞIM İÇİN KISMETLİYMİŞİM"

"Çocuk sahibi olamadığın için burukluk var mı?" sorusuna Ortaç, "Hiç yok. Şeytan görsün yüzünü. Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim" yanıtını verdi.

CHLOE LOUGHNAN'DAN ORTAÇ'A JET YANIT 

Futbolcu Andy O'Connell ile aşk yaşayan güzel modelin eski eşine ne yanıt vereceği ise merak konusu olmuştu. 

Loughnan, sosyal medya hesabından eski eşi Serdar Ortaç'a mesaj niteliğinde bir paylaşım yaptı. 

Loughnan paylaşımında şunları söyledi: 

"HER HİKAYENİN İKİ YÜZÜ VARDIR"

"Sabırlı olmaya gayret etti. İnsanlar benim hakkımda yalan söylerken sessiz ve saygılı kaldım. Her hikayenin iki yüzü vardır. Benim tarafımı bilseydiniz yazdığınız nefret dolu yorumlardan utanırdınız" 

Chloe Loughnan'dan eski eşi Serdar Ortaç'ın olay sözlerine yanıt - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Serdar Ortaç Chloe Loughnan magazin