Oyuncu Ceren Hindistan o mesaji ti'ye aldı: 'Sütyen'le fırlamışsın…'

Oyuncu Ceren Hindistan o mesaji ti'ye aldı: 'Sütyen'le fırlamışsın…'

Sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Ceren Hindistan, paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Hindistan'ın kendisine gelen bir mesajı ifşa ederek dalga geçmesi dikkat çekti.

'Zengin sevgili' çıkışı tartışma konusu olan 32 yaşındaki oyuncu Ceren Hindistan, bir kez daha Instagram'da gündem oldu.

Göz önünde olmanın en zor yanı pijamalarla markete gidememek dedikten sonra Hindistan ev haliyle bir mekana gittiği anları paylaştı.

Oyuncu Ceren Hindistan o mesaji ti'ye aldı: 'Sütyen'le fırlamışsın…' - Resim : 1

Ceren Hindistan bu paylaşımından sonra kendisine gelen mesajı ise ifşa etti. Ceren Hindistan kendisine gelen "Sütyenle fırlamışsın dışarı keşke giyinseydin" diyen takipçisini ifşa ederek bu sözleri ti'ye aldı.

Ceren Hindistan yanıt olarak "Edepsiz namuzsuz Cero tüü... Sütyenle fırlamış bak bak" dedi.

Oyuncu Ceren Hindistan o mesaji ti'ye aldı: 'Sütyen'le fırlamışsın…' - Resim : 2

BEBEK ŞARTLARI: DADI, AŞÇI, ŞOFÖR!

Ünlü oyuncu, kızı Arya ve adını sır gibi saklayıp "Hayatımda gördüğüm en mükemmel erkek" dediği sevgilisi ile 4 Şubat'ta Maldivler'e gitmişti. Tatil masraflarının zengin sevgili tarafından karşılandığı iddia edilmişti.

"Sevgilim çocuk istiyor. Ben de bebek mıncıklamayı özledim ama şu an düşünmüyorum. Çünkü kızımı tek başıma büyüttüm ve büyük zorlum çektim. İki dadı, aşçı, şoför tutmazsa doğurmam" açıklamasıyla gündem olan Hindistan, 'çocuk doğurma' şartlarıyla şaşırtmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Ceren Hindistan ümit aslan magazin haberleri ceren hindistan sosyal medya magazin haberleri