'Cenk Küpeli düğünde giydiği smokinin borcunu ödemedi' iddiasında yeni gelişme

'Cenk Küpeli düğünde giydiği smokinin borcunu ödemedi' iddiasında yeni gelişme

Demet Şener'le Haziran ayında lüks bir otelde evlenen Cenk Küpeli, iddiaya göre düğünde giydiği smokinin borcunu ödemedi. Cenk Küpeli, dün bir açıklama yaparak, olaya ilişkin dava açacağını söyledi.

Demet Şener ve Cenk Küpeli'nin düğününden 6 ay sonra çiftle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre düğün için damat Cenk Küpeli düğün öncesi Üsküdar'daki bir alışveriş merkezinde yer alan mağazaya gitti. Özel bir tasarım smokin istediğini söyledi.

1 adet smokin, 3 adet gömlek ve 1 adet kravat karşılığı 9 bin 350 TL'lik bir rakam üzerinde anlaşılma sağlandı.

'Cenk Küpeli düğünde giydiği smokinin borcunu ödemedi' iddiasında yeni gelişme - Resim : 1

Smokin hazırlandı, düğün bitti ve üstünden en 6 ay geçti. Ancak damat Cenk Küpeli'nin o tarihten beri işletmeye tek kuruş ödemediği iddia edildi. Mağazanın sahibi Cenk Küpeli 'ye karşı dava açmaya hazırlandıklarının söyledi.

Basında yer alan haberin ardından açıklama yapan Cenk Küpeli, "Ucuz bir reklam kampanyası" olarak ifade ettiği olaya ilişkin dava açacağını söyledi.

"REKLAMLA İŞİMİZ YOK"

"Söylemezsem Olmaz" programına konuşan mağaza sahibi Emre Bakar, "Biz Cenk Bey'i tanımayız, bilmeyiz. Şimdiye kadar ünü kendisine ait olan bürokrat ve sanatçılara yaptığımız işler var. Gerçekten ünlü olan insanlara kıyafetler hazırlıyoruz ama biz bunları paylaşmıyoruz. Bizim böyle bir reklamla işimiz yok. Cenk Bey smokinin parasını medyadan kendisine 'Bize böyle bir bilgi geldi, parayı ödememişsiniz bunu haber yapacağız' bilgisi gidince bizim hesaplarımıza yatırdı. Borcu yoktur yazısını keşke yollasalar da paylaşsalar. 6 ay sonra yollanan bir borcun 'Borcu yoktur' yazısı 6 aylık mağduriyeti kapsamıyor. Düğünün tarihi ortada" ifadelerinde bulundu.

Cenk Küpeli Demet Şener