Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener cipinden de vazgeçti

Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener cipinden de vazgeçti

Demet Şener ve Cenk Küpeli, tek celsede boşandı. Geçtiğimiz gün eski eşinin kendisine aldığı araçla görüntülenen Demet Şener, artık o cipi kullanmayacağını söyledi.

Demet Şener, önceki gün Bebek'te bir kaş tasarım merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Eski eşi Cenk Küpeli'nin kendisi için aldığı aracı kullandığı görülen Şener, "Artık bu cipi kullanmayacağım" dedi.

Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener cipinden de vazgeçti - Resim : 1

Boşandıktan sonra iş insanının babası Avni Küpeli'yle sosyal medyada takipleşmesi hakkında Şener, "Hiçbir zaman takipten birbirlerini çıkarmadılar" dedi. 

Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener cipinden de vazgeçti - Resim : 2

Küpeli'nin yaşadığı eve gelip, gitmesi sorulunca Şener, "Her zaman gelebilir. Bize bakıyor iyi miyiz, değil miyiz diye... Çocuklarla görüştü, köpeğimizin bir tanesi ondaydı, onu getirdi" açıklamasını yaptı.

Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener cipinden de vazgeçti - Resim : 3

"İnsanlar böyle seviyeli ayrılışlara alışkın değil herhalde" diyerek, sözlerine devam eden Şener, "Kavgamız yok. Altında bir şey arıyorlar" dedi.

Cenk Küpeli'den boşanan Demet Şener cipinden de vazgeçti - Resim : 4

Diğer yandan İbrahim Kutluay'dan boşandıktan sonra Demet Şener, aile konutu niteliğindeki Levent'teki lüks villayı evli olmaması koşulu ile çocuklarıyla birlikte kullanacaktı. Ev ile ilgili her türlü masraf da İbrahim Kutluay tarafından karşılanacaktı.

Ancak Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 21 Haziran 2019 tarihinde sürpriz bir şekilde evlendi. İddiaya göre, Demet Şener'in evlenmesi ile lüks villadaki oturma hakkı da ortadan kalktı.

Kaynak: Haber Global TV

Demet Şener Cenk Küpeli