Cem Yılmaz ile sunucu Saadet Özsırkıntı'nın yakınlaştığı iddia edildi

Cem Yılmaz Saadet Özsırkıntı
Cem Yılmaz ile sunucu Saadet Özsırkıntı'nın yakınlaştığı iddia edildi

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile kuliste tanışan Cem Yılmaz'ın yeni flörtünü yine kuliste bulduğu konuşuluyor. Usta komedyenin, gösterisinden sonra kendisini kuliste ziyaret eden sunucu Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştığı iddia edildi.

Cem Yılmaz, geçtiğimiz kasım ayında, o dönem birlikte olduğu Defne Samyeli ile Serenay Sarıkaya’yı Alice Müzikali’nde seyretmiş, ekibi tebrik etmek için Zorlu PSM’nin kulisine geçmiş ve burada güzel oyuncuyla tanışmıştı. 

Cem Yılmaz ile sunucu Saadet Özsırkıntı'nın yakınlaştığı iddia edildi - Resim : 1

İlişkileri kısa sürede aşka dönüşen ikilinin, 10 aylık beraberlikten sonra geçtiğimiz günlerde ayrıldığı haberleri çıkmıştı.

Cem Yılmaz ile sunucu Saadet Özsırkıntı'nın yakınlaştığı iddia edildi - Resim : 3

"RANDEVULAŞTILAR!"

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, 27 Ekim’de Zorlu PSM’de sahne alan ünlü komedyenin, şov sonrası kuliste konukları vardı. Onlardan biri de 'O Ses Türkiye' yarışmasındaki sunuculuğuyla tanınan Saadet Özsırkıntı’ydı.

Cem Yılmaz ile sunucu Saadet Özsırkıntı'nın yakınlaştığı iddia edildi - Resim : 4

Konuğuyla yakından ilgilenen Yılmaz, sempatikliğiyle güzel sunucunun telefon numarasını kapmayı başardı. İyi anlaşan ve aralarında bir yakınlaşma olan ikili, en yakın zamanda yemek yemek için sözleşti.

SAADET ÖZSIRKINTI KİMDİR?

Fenomen yarışma programı ‘O Ses Türkiye’nin sunucularından Saadet Özsırkıntı, 12 Mayıs 1990 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Adanalı olan Saadet Özsırkıntı, Özel Çağ Koleji mezuniyetinin ardından Koç Üniversitesi eğitimi ve Maltepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitim aldı. Yabancı dil eğitimi için İngiltere’ye giden 30 yaşındaki sunucu, bir süre orada yaşadı.

İlk olarak reklam projeleriyle tanınan Özsırkıntı, daha sonra TV 8 kanalında ‘Dünya Listeleri Müzik’ programının sunuculuğunu üstlendi.

Acun Medya projelerinde görev alan Saadet Özsırkıntı, 2015 yılında '3. Dijital Dünyanın Enleri Ödül Töreni'nde, 'Yılın En İyi Çıkış Yapan Program Sunucusu' oldu. 

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Saadet Özsırkıntı’nın Instagram’da 288 bin takipçisi bulunuyor. 

Cem Yılmaz Saadet Özsırkıntı Serenay Sarıkaya