Cem Yılmaz, Haluk Levent hakkında sessizliğini bozdu

Cem Yılmaz, Haluk Levent hakkında sessizliğini bozdu

Komedyen Cem Yılmaz'ın, geçtiğimiz günlerde yaptığı gösteride şarkıcı Haluk Levent'e 'vurgun' göndermesi yaptığı iddia edilmişti. Yılmaz, konuyla ilgili sosyal medyada açıklama yapan şarkıcıya cevap verdi.

Cem Yılmaz'ın, uzun süredir kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile yaptığı yardımlarla adından sık sık söz ettiren şarkıcı Haluk Levent hakkında söyledikleri sosyal medyada olay olmuştu.

Ekşi Sözlük yazarları, Cem Yılmaz'ın son gösterisinde Haluk Levent için "Büyük vurgun yakında sinemalarda" dediğini ileri sürmüştü.

"1 TL'LİK VAR İSE ŞEREFİM ÜZERİNE ÜLKEYİ TERK EDECEĞİM"

Yaşananlarla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapan Haluk Levent, "Sevgili Cem Yılmaz. Hepimiz seni çok seviyoruz. 3 ayrı kişi yanlış duymuş olabilir mi? Yanlış oyunu izlemişlerse özür dilerim. Değilse lütfen 'yakında' olmadan şimdi tüm ülkeye açıklar mısın 'vurgun'u? 1 TL'lik var ise şerefim üzerine ülkeyi terk edeceğim. Lütfen yazar mısın" dedi.

Haluk Levent'ten Cem Yılmaz'a "vurgun" sorusu

'Vurgun' iddiası hakkında bir cevap gelmeyince Haluk Levent, "tweet'leri bu şekilde bırakamam çünkü ona kötü yazmanız beni de üzüyor" diyerek Twitter'da paylaştığı mesajları sildi.

"ARTIK KİMSEYLE İLGİLİ ŞAKA YAPILMIYOR"

Sözcü'den Sercan Meriç'in haberine göre Cem Yılmaz, önceki gün Zorlu PSM’de yine izleyicilerin karşısına çıktı. Karakomik Filmler ile ilgili "Gişede çakıldı” yorumlarını ti’ye alan Cem Yılmaz, “Filmi çakıldı, tamam lan çakıldı… Defne de tekmeyi vurdu. Ya tamam, tamam…" dedi.

"Artık kimseyle ilgili şaka yapılmıyor" diyen Cem Yılmaz, Haluk Levent ile ilgili yaşananlara dair de, "Dün, Haluk Levent ile ilgili bir şey söyledim, 'Haluk Levent çok iyi bir insandır' diye mesaj yağdı. Ya, tamam şaka yapıyoruz. Millet iyice delirdi. Bugün de hemen yazacaklar ‘Acun abi sana neler dedi'” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz, bir önceki gösteride yer alan Haluk Levent şakasını ise son gösterisinde yapmadı. 

Cem Yılmaz Haluk Levent açıklama