Cem Yılmaz'dan aşı karşıtlarına yanıt

Cem Yılmaz
Cem Yılmaz'dan aşı karşıtlarına yanıt

Geçtiğimiz günlerde aşı olmaya teşvik için kamera karşısına geçen Cem Yılmaz, Sağlık Bakanlığı'nın kamu spotunda rol aldı. Yılmaz, aşı kampanyası ile ilgili kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Sağlık Bakanlığı'nca koronavirüs ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama kampanyası için sinema sanatçıları Şener Şen, Ezgi Mola, Haluk Bilginer ve Cem Yılmaz'ın yer aldığı kamu spotları hazırlandı.

KAMU SPOTUNDA ROL ALDI

Komedyen Cem Yılmaz, paylaşılan kamu spotunda, "Birazdan söyleyeceklerim size komik gelmeyebilir ama yüzümüzü güldürecek. Koronavirüs şakası yok ama çaresi var. Sağlıklı günlerimize geri dönebilmek için lütfen aşılarımızı olalım. Olur mu?" ifadelerini kullandı.

"BU AŞI KARŞITI DA NE MENEM BİR TÜRMÜŞ"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın aşı kampanyasında yer alması çok konuşuldu. Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden kendisine yapılan yorumlara şu yanıtı verdi: 

"Aşı kampanyası ile ilgili 'Bu vebali alıyor muşum Ceaam' gibi şeyler yazanlar var. Tatlım Sağlık Bakanlığı kapı gibi orda duruyor bir… İki aşıları ben … ile gezip yapmıyorum. Bu aşı karşıtı da ne menem bir türmüş.”

Cem Yılmaz'dan aşı karşıtlarına yanıt - Resim : 1

"PARA ALDINIZ" İDDİALARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyadan gelen "Para aldınız" iddialarına ise Cem Yılmaz, "Aşı kampanyasına katkı vermemizi isteyen Sağlık Bakanlığı'na teşekkür ederim. Bu destek için 'para' aldığımızı düşünmek için gerçekten aptal olmak gerekir. Teşekkürler" paylaşımını yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Cem Yılmaz magazin haberleri twitter cem yılmaz twitter koronavirüs koronavirüs aşısı aşı karşıtlığı sosyal medya