Cem Belevi kimdir, aslen nereli? Şarkıcı Cem Belevi İrem Derici ile aşk mı yaşıyor?

Magazin Haberleri
Cem Belevi kimdir, aslen nereli? Şarkıcı Cem Belevi İrem Derici ile aşk mı yaşıyor?

Cem Belevi'nin İrem Derici ile sevgiliyken Bircan Bali ile aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Belevi, son olarak Derici ile bir şarkı çalışması yayınladı. Peki Cem Belevi kimdir, aslen nereli? Cem Belevi İrem Derici ile aşk mı yaşıyor?

Son günler içerisinde öne çıkıp merak edilen isimlerden birisi olmayı başaran şarkıcı Cem Belevi şarkıları kadar son günlerde özel hayatı ile gündeme geldi. Belevi'nin hayatı ve memleketi gibi konular merak edildi. Peki, Cem Belevi kimdir?

CEM BELEVİ KİMDİR?

Cem Belevi, 4 Haziran 1987 tarihinde İzmir'de ressam bir anne ve piyanist bir babanın oğlu olarak dünyaya gelmiştir. 7 yaşında ailesinin de desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımlarını atmış olan sanatçı, 13 yaşında gitar çalmasını öğrenmeye başlamıştır. Okul yıllarında konserler vermiş olan Belevi, ilk bestelerini de o yıllar içerisinde yapmaya başlamıştır.

Üniversite eğitimi için İngiltere’ye giden sanatçı 5 sene kaldığı İngiltere’de ilk 6 ay Cambridge'te dil eğitimi, sonrasında da 1 yıl LondraDavid Game College'ta ekonomi ve 3 sene de Brunel Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme okuyarak üniversite eğitimini başarıyla almıştır.

Üniversite döneminden sonra Londra'nın büyüleyici ve güzel atmosferinden etkilenerek onlarca beste yapmıştır. Bununla birlikte Londra’dayken London Scholl Of Contemporary Music (LCCM)'te; Blues, Jazz ve Şan eğitimi de almıştır. Üniversiteden mezun olmasının ardından kariyerine Londra’da dünyaca ünlü bir şirkette işe girerek başlamıştır. Ancak müzik yapma isteği ile her şeyi bırakmış ve Türkiye’ye dönmüştür ve 2011 senesinde de albüm çalışmalarına girmiştir.

Cem Belevi, 2013 senesinde ilk albümü olan 'Bilmezsin'i piyasaya çıkartmıştır. Ajda Pekkan'dan dinlemiş olduğumuz 'Kim Ne Derse Desin' isimli şarkının düzenlemesini Mustafa Ceceli yapmıştır. Ayşe Akın da, 'Kim Ne Derse Desin' şarkısında Cem Belevi ile birlikte düet yapmıştır.

cem belevi irem derici

CEM BELEVİ İREM DERİCİ İLE SEVGİLİ Mİ?

Ünlü ismin, şarkıcı İrem Derici ile birlikte olduğu bilinmekte.

CEM BELEVİ ALBÜMLERİ

2013 - Bilmezsin
2015 - Kim Ne Derse Desin (single)

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri