Çekimleri tamamlandı! Ekranlara böyle veda ediyor

Ada Masalı Dizi Haberleri
Çekimleri tamamlandı! Ekranlara böyle veda ediyor

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un paylaştığı Ada Masalı dizisi 25. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. Çekimleri sona eren Ada Masalı'nın final bölümünden fotoğraflar da geldi.

Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisi 11 Aralık Cumartesi ekrana gelecek olan 25. bölümüyle ekran yolculuğunu noktalayacak. Ay Yapım imzalı Ada Masalı'nın çekimleri bitti ve dizinin ekibi son kez "Paydos" dedi. Çekimleri Dizinin ekibi setlerinin bitmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirerek 25 haftalık serüvenlerini sonlandırdı.

Çekimleri tamamlandı! Ekranlara böyle veda ediyor - Resim : 1

Ada Masalı dizisi ise mutlu sonla bitecek. Dizinin final bölümünde Haziran ve Poyraz'ın düğün sahnesi ekranlara gelecek.

Çekimleri tamamlandı! Ekranlara böyle veda ediyor - Resim : 2

ADA MASALI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ada Masalı’nın final bölümünde Haziran ile Poyraz’ın evlenme kararı artık hayata geçmek üzeredir. Karşılarına çıkan tüm engellere rağmen birbirlerinden vazgeçmeyen ikilinin evlenmeden önce aşmaları gereken son bir sorun kalmıştır.

Çekimleri tamamlandı! Ekranlara böyle veda ediyor - Resim : 3

Haziran ile Poyraz’ın İstanbul’a taşınacakları haberi Kırlangıç Adası’nda hızla yayılırken Sadık ablası Suzan’la başa çıkmanın yolunu bulur. Hasan’ın babası olduğunu öğrenen Nehir herkesten kendini uzaklaştırırken yıllar sonra babasıyla karşılaşması genç kızın hayatını tamamen değiştirecektir.

Çekimleri tamamlandı! Ekranlara böyle veda ediyor - Resim : 4

Selma kızı için endişelenmeye devam ederken Fatih Hasan’la yüzleşir. Alper ve Melisa’nın hayatında ise yepyeni bir dönem başlayacaktır.

Çekimleri tamamlandı! Ekranlara böyle veda ediyor - Resim : 5

Ali Bilgin'in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli'nin ise yönetmenliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

Kaynak: Haber Global TV

ada masalı Ada Masalı final dizi dizi haberleri