Cedi Osman, Ebru Şahin'e aşkını sosyal medyadan haykırdı

Cedi Osman, Ebru Şahin'e aşkını sosyal medyadan haykırdı

Hercai dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Ebru Şahin ile dünyaca ünlü basketbolcu Cedi Osman'ın ayrıldıkları öne sürülmüştü. Ünlü çiftten Cedi Osman, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ayrılık iddialarına son noktayı koydu.

2020'nin yaz aylarında aşk yaşadıkları ortaya çıkan Ebru Şahin ile Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman'ın birlikteliği mesafe tanımıyordu.

AYRILIK İDDİALARI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Hercai dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin'in 14 Şubat Sevgililer Günü'nde paylaşım yapmayıp Instagram hesabını dondurması ünlü çiftin yollarını ayırdığı iddialarını gündeme taşıdı.

Cedi Osman, Ebru Şahin'e aşkını sosyal medyadan haykırdı - Resim : 1

Taraflar ayrılık haberleri hakkında açıklama yapmazken, Ebru Şahin'in menajeri ünlü oyuncunun sosyal medya hesabının kapatmasının nedeninin bir süre Instagram'dan uzak durmak istediği için olduğunu belirterek iddiaları yalanladı. 

CEDİ OSMAN'DAN ROMANTİK PAYLAŞIM

Sevgililer Günü'nde paylaşım yapmayan 25 yaşındaki Cedi Osman, son paylaşımıyla sessizliğini bozdu. Sevgilisi Ebru Şahin'in bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Cedi Osman paylaşımına, " Ruhumu bulduğum yer" notunu düştü.

Cedi Osman, Ebru Şahin'e aşkını sosyal medyadan haykırdı - Resim : 2

"BİRBİRİMİZE GÜVENİMİZ TAM"

Geçtiğimiz günlerde bir moda dergisine röportaj veren Ebru Şahin ilişkisiyle ilgili şu açıklamaları yapmıştı: 

“Cedi ile küçüklüğümüzden beri farklı çevrelerde, farklı güven anlayışlarında büyürken hep aynı içgüdüyle hareket ettiğimizi fark ettik. Hayatın tadına baktığımız yerler farklı ama aldığımız tat aynı. Hani biriyle konuşmana gerek kalmadan her şeyi halledersin ya, aramızda öyle bir bağ var.

Cedi Osman, Ebru Şahin'e aşkını sosyal medyadan haykırdı - Resim : 3

Birbirimizde her gün yeni bir şey keşfediyoruz. Ben ilişkilerin insanları farklılaştırdığını düşünüyordum. Ama şu an birbirimize; özgürlüğümüzden ve karakterimizden feragat etmeden, her türlü stratejiden uzak, güven üzerine kurulu ve kalpten bir bağlılığın var olabileceğini öğrettiğimize inanıyorum.

Mesafeden dolayı tabii ki zorlandığımız, destek olmamız gerektiğinde uzaklıktan dolayı canımızın sıkıldığı oluyor. Ama hiçbir zaman aramızda ruhsal bir mesafe yok. Bence en önemlisi bu. İş ve özel hayatımızda her koşulda birbirimize güven ve desteğimiz tam."

Kaynak: Haber Global TV

Cedi Osman Ebru Şahin magazin haberleri sosyal medya