'Çaycı Hüseyin' olarak tanınan Alpaslan Özmol 'öldü' haberlerine karşı harekete geçti!

Magazin Haberleri
'Çaycı Hüseyin' olarak tanınan Alpaslan Özmol 'öldü' haberlerine karşı harekete geçti!

'Çocuklar Duymasın' dizisindeki Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalara kazınan Alpaslan Özmol, hakkında yapılan 'Çaycı Hüseyin öldü' haberlerine karşı harekete geçti.

Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'daki Çaycı Hüseyin rolüyle geniş kitlelere adını duyuran Alpaslan Özmol, sosyal medyada sık sık sahte ölüm haberiyle gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde yine öldüğü yönündeki haberlerle konuşulan oyuncu, yasal yollara başvurma kararı aldı.

"YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK"

Son olarak 'Kuruluş: Osman' dizisinde yer alan ünlü isim, Instagram hesabından avukatıyla bir fotoğrafını paylaşarak, "Sevgili avukatım nezdinde hakkımda yapılacak her türlü asılsız haber ve paylaşıma ilişkin yasal işlemler başlatılacaktır" dedi. 

Geçtiğimiz yıllarda da öldüğü haberleriyle birçok kez gündeme gelen Özmol, UçanKuş TV’ye konuşarak, "Sürekli öldürüyorlar. Artık panik atak oldum. Bir gün gerçekten öleceğim ve kimse inanmayacak. Annem beni aradı ve sesimi dinleyip kapattı. ‘Oğlum haberler çıkıyor, korkuyorum’ diyor. Ailem ve dostlarım üzülüyor. Gençlerimiz mizah yapıyor. Ben de gülüyorum ama tadında olmalı. Mizah ölümle olmaz. Bazen geleneklerimizi kaybettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: Haber Global TV

Çocuklar Duymasın Çaycı Hüseyin Alpaslan Özmol