'Çatı Katı Aşk' dizisinde Ezgi Şenler'in yerine kim gelecek?

'Çatı Katı Aşk' dizisinde Ezgi Şenler'in yerine kim gelecek?

'Çatı Katı Aşk'ın başrol oyuncularından Ezgi Şenler'in ayrılık kararı almasının ardından Ayşen karakterine kimin hayat vereceği merak konusu oldu.

Kanal D’nin öne çıkan yaz dizilerinden ‘Çatı Katı Aşk’ta anlaşmazlık yaşandığı iddia edildi. Mia Yapım imzasıyla seyircisiyle buluşan ‘Çatı Katı Aşk’ın yönetmeninden sonra başrol oyuncularında da değişiklik yaşanacağı öne sürüldü. 

İlk üç bölüm Barış Yöş’ün yönetmen koltuğunda oturduğu projenin başrollerini Furkan Ardıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz paylaşıyordu. 3. bölümün ardından Fehmin Öztürk’ün yönetmenliğinde çekimlere başlayan diziden şok etkisi yaratan bir ayrılık haberi daha geldi.

Dizide Ayşen Yılmaz karakterine hayat veren Ezgi Şenler projeye veda etti. Ezgi Şenler’in ayrılık haberlerinin gündeme gelmesiyle birlikte Çatı Katı Aşk dizisinde Ayşen karakteri için yapım şirketinin oyuncu arayışına başladığı söylendi.

'Çatı Katı Aşk' dizisinde Ezgi Şenler'in yerine kim gelecek? - Resim : 1

EZGİ ŞENLER’İN YERİNE AYŞEN ROLÜNÜ KİM OYNAYACAK?

Dizinin yaz aylarında elde ettiği reytinglerin düşmesi üzerine başrol oyuncuları Furkan Ardıç ve Ezgi Şenler arasında anlaşmazlık yaşandığı öne sürüldü. Başrol oyuncuları arasındaki uyuşmazlığın artması üzerine yapım ekibinin Ezgi Şenler ile yollarını ayırdığı iddia edildi. Dizinin yapım şirketinin Ayşen karakteri için Selin Şekerci’yle görüştüğü iddia edildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Dizinin kadrosuna dahil olduğunu Selin Şekerci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Dizide kullanılan ‘Has Mantı’ dükkanı önünde çekilen bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu gönderisine, “Mantı önemli” notunu ekledi. Selin Şekerci’nin fotoğrafına dizinin diğer başrol oyuncularından Furkan Ardıç’ın “Çok ilginç şeyler olacak” yorumunu yapması ise iddiaları güçlendirdi.

'Çatı Katı Aşk' dizisinde Ezgi Şenler'in yerine kim gelecek? - Resim : 2

 

Kaynak: Haber Global TV

Ezgi Şenler