Cansel Elçin tiyatro sahnesinde soyunacak!

Cansel Elçin tiyatro sahnesinde soyunacak!

Ünlü oyuncu Cansel Elçin, yepyeni tiyatro oyunu 'Çıplak Vatandaşlar' ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Seyirci ile buluşmak için gün sayan Elçin, sahnede soyunarak çok konuşulacak sahnelere imza atacak.

Cansel Elçin, Türkiye'de 'Anadan Doğma' ismiyle vizyona giren İngiliz komedi filmi 'Full Monty'nin tiyatro uyarlaması 'Çıplak Vatandaşlar' ile tiyatro sahnesine çıkmaya hazırlanıyor.

 Tiyatro seyircisinin karşısına striptizci bir babayı rolü ile gelecek olan Elçin, oyunda soyunarak çok konuşulacak sahnelere imza atacak.

Cansel Elçin tiyatro sahnesinde soyunacak! - Resim : 1

STRİPTİZ DÜNYASI TİYATRO SAHNESİNDE…

Özelleştirildiği için kapanan Sheffield çelik fabrikası çalışanları artık işsizdir. Yıllarını mesleklerine vermiş bu deneyimli işçiler, geçinemez hale gelirler. İçlerinden Gaz’ın aklına bir fikir gelir. Şehirdeki kadınların genç erkek striptizcilere gösterdiği büyük ilgi Gaz’ı ve diğer işsiz arkadaşlarını da yanına alarak striptiz dünyasına adım atmaya ve para kazanmaya iter. 

ÇIPLAK VATANDAŞLAR NE ZAMAN SAHNELENECEK?

Başrolünü Cansel Elçin ve Reha Özcan'ın paylaştığı komedi oyunu Çıplak Vatandaşlar, 26 ve 30 Ekim tarihlerinde, Uniq Hall Sahnesi’nde izleyici ile buluşacak.


Cansel Elçin Çıplak Vatandaşlar tiyatro