Canlı yayında küfür etmişti... Serdar Ortaç'tan açıklama geldi: 2 şişe alkol, 10 tane ilaç içmiştim

Magazin Haberleri
Canlı yayında küfür etmişti... Serdar Ortaç'tan açıklama geldi: 2 şişe alkol, 10 tane ilaç içmiştim

Geçtiğimiz günlerde TikTok'un kendisine kısıtlama getirdiği için küfürler savuran Serdar Ortaç'tan yeni açıklama geldi. Tepkilerin odağı haline gelen Serdar Ortaç yeni bir yayın açarak konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Eski eşi Chloe Loughnan üzerinden kadınlara söylediği sözlerle eleştiri oklarının hedefi olan Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde açtığı TikTok yayınında küfür etti. TikTok tarafından kısıtlandığını ileri süren Serdar Ortaç, platformda canlı yayın açtı ve "Türkiye'de TikTok'u yasaklatmazsam... Sen koskoca Selçuklu'dan Osmanlı'ya 3500 yıllık Türk milletini dize getireceğini mi zannediyorsun?" dedi.

Tüm yaşananların ardından yeni bir yayın açan Ortaç, küfür etmesiyle ilgili açıklamada bulundu. Serdar Ortaç, "Sinir krizi geçirdim abi, oradaki ben değilim. İki şişe alkol, 10 tane ilaç içmiştim. TikTok'u ben nasıl kapatacağım abi? Onu devlet yapar inşallah. Bir hastalık, MS, içki. Benim suçum yayın yapmak ve yaparken de içki içmek. Benim eşekliğim" ifadelerini kullandı. Şarkıcı, küfür ettiği videodan dolayı annesinin de kendisine tepki gösterdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Global TV

Serdar Ortaç TikTok Chloe Loughnan magazin haberleri