Caner Cindoruk'un kardeşi de oyuncu çıktı! Dilek Taşı'nda rol alıyor...

Magazin Haberleri
Caner Cindoruk'un kardeşi de oyuncu çıktı! Dilek Taşı'nda rol alıyor...

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Caner Cindoruk'un kardeşinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı. Cindoruk'un kardeşi şimdilerde Kanal D'de ekrana getirilen Dilek Taşı dizisinde rol alıyor.

Son olarak Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Volkan karakteriyle beğeni toplayan Caner Cindoruk’un kardeşinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı. Gerçeği öğrenen Cindoruk'un hayranlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Caner Cindoruk'un kardeşi de oyuncu çıktı! Dilek Taşı'nda rol alıyor... - Resim : 1

Şimdilerde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Dilek Taşı" dizisi kadrosunda yer alan Taner Cindoruk'un Caner Cindoruk'un kardeşi olduğu öğrenildi.

Caner Cindoruk'un kardeşi de oyuncu çıktı! Dilek Taşı'nda rol alıyor... - Resim : 2

TANER CİNDORUK KİMDİR?

13 Mayıs 1981 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Taner Cindoruk, Münir Can Cindoruk ve Caner Cindoruk'un da kardeşidir. Adana Anadolu Lisesi'den mezun olan Taner Cindoruk, ilk oyunculuk deneyimini ise Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide yaşadı. 2011 yılında Devrimden Sonra adlı dizide rol alan Taner Cindoruk, sonrasında ise Firar adlı dizinin kadrosunda yer aldı. Başarılı oyuncu Taner Cindoruk, 2012 senesinde ise Seninki Kaç Para adlı dizide Tako rolüne hayat verdi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Caner Cindoruk Taner Cindoruk magazin haberleri