Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının konukları: Zafer Algöz, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu, Zafer Algöz, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak oldu. 3'lü isimden canlı yayında bomba açıklamalar. Ünlü oyuncu Algöz, Hakan Altun'un sağlık durumuna ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu, sevilen isimler Zafer Algöz, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak oldu.

Programdan öne çıkanlar: 

TÜRKLER KOMİK Mİ?

Zafer Algöz: Komik olduklarının farkında değiller. Bence müthiş bir mizah anlayışımız var.

İBRAHİM BÜYÜKAK'TAN BABA ANISI

Büyükak: "Babama çocuğum olacak" dedim. "3 sene önce yapacaktın" dedi

 

TELEVİZYONDA KOMEDİ DİZİSİ NEDEN YOK?

Zafer Algöz: 120 dakikalık kısmı 240 dakika olarak değerlendirmek lazım. 8'de başlayan bir dizi 12'ye kadar ekranı kapatıyor. Dramda bunu yapmak mümkün. Komedi de bu yapılmaz. Bu uzatmaları komedilerde tadı bozuluyor. 2 espri 3 espri derken işin özü kayboluyor. Mizah yazmak da zor bir iş. Fırına ekmek yetiştirmek gibi bir şey.

PANDEMİ SÜRECİ VE KAPANMA

Zafer Algöz: Sağlık çalışanlarımızın Allah yardımcıları olsun. Kapanmaya ilişkin sağlıkçıların işini biraz da bir kolaylaştıralım. Ama bugün İstanbul'da resmen bir kaçış vardı. Bence en yaşlıdan değilde aşı önceliği sosyal hayatın içinde olanlara yapılmalıydı. Şu koşullarda ille de eğitim diye diretmenin anlamı bence yok.

Oğuzhan Koç: İlk olarak müzik sektörü etkilendi. Her şeyde ilk olarak müziğin susması doğru değil. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Meslek büyüklerimiz yapıyor. 

 

KADINLAR KOMİK ERKEKLERDEN Mİ HOŞLANIYOR?

Zafer Algöz: Evet

İbrahim Büyükak: Komik olan 1-0 olarak başlar, Yakışıklı ise 5-0. Bir Kıvanç Tatlıtuğ ile 5-0 önünde 1-0 lık nasıl başa çıkarsa artık 

Oğuzhan Koç: İbrahim'e katılıyorum. 

HAYATINIZIN DÖNÜM NOKTASI NEDİR?

İbrahim Büyükak: Yazılarıma başlamam. Ve Eser'in ön ayak olduğu Çok Güzel Hareketler ile başladı.

Oğuzhan Koç: Üniversite hayatımı bırakıp İstanbul'a geldim. Eser Yenenler sayesinden. 

Zafer Algöz: 15 yaşımda sahneye çıkmaya başladım. Marmara turnesine çıktım ve Balıkesir'deydim. Bir kaç kitap aldım. Balyalı bir kitap vardı dedim ki bu ne "Ağır Roman" dedi. "Ama hafif bu" dedim. Satıcı "Belki içindeki ağırdır" dedi. Sonra eve gittim okudum ama nasıl sürüklüyor kitap. Gafteci Fetih diye biri vardı çok etkilenmiştim. Müjde Ar beni aradı "Bir sinema filmi çekeceğiz. Gelir misin" dedi. "Hikaye ne" dedim "Ağır Roman" dedi. Ve ben kaldım böyle sonra "Hangi roldeyim ben" dedim. "Gafteci Fetih" dedi. Ben koşa koşa gittim. Çünkü sanki o kitabı okumam bana verilen bir işaretti.

DOLANDIRILDILAR MI?

İbrahim Büyükak: Bir gün  Eser ben ve Oğuzhan ev almaya karar verdik. Yıllarca gidip gelioruz bina aynı bina. Sonra geçenlerde iflasını açıklaıd. Bir koyup üç alacağız derken dolandırıldık. Paramızın anca bir kısmını alabildik.

KRİPTO PARA DOLANDIRICILIĞI

Zafer Algöz: Ya hiç anlamam. Biri çıkıp neden sana koyduğundan daha fazla para versin.

 

OĞUZHAN KOÇ'UN YENİ ŞARKISI

Oğuzhan Koç: Çok iyi gidiyor şimdi. Yaza doğru bir iki şarkı çıkaracaktık. Ama şimdi bahar tadında olsun istedik.

ZAFER ALGÖZ'DEN HAKAN ALTUN'UN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Algöz: Bugün yarın çıkacak. Bir iki yıldır evdeydi bu adam şimdi kalkıp hemen bir TV programı yapması ve yoğun çalışmasından ötürü sıkışıklık hissetti. Sanıyorum yarın taburcu olacak. Sağlık durumu şuan için iyi.

FAVORİ FİLMİ HANGİSİ?

İbrahim Büyükak: Yol Arkadaşım, Ölümlü Dünya. 

Oğuzhan Koç: Ölümlü Dünya

Zafer Algöz: Arif V 216, 

OKAN BURUK İLE ZAFER ALGÖZ ARASI NASIL?

Algöz: Çok zaman geçti artık, problem kalmadı

 

SERGEN YALÇIN'A ÖVGÜ

Algöz: Sergen şimdi çıksa ilk yarım saat oynar ve iki firikikten birini gole çevirir. Takım olarak oynamanın ne olduğunu öğretti. İki kupayı da Beşiktaş alır.

İBRAHİM BÜYÜKAK ÇOCUĞUNUN İSMİNİ AÇIKLADI

Büyükak: Aslan olacak

OĞUZHAN KOÇ VE DEMET ÖZDEMİR AŞKI

Koç: Şuanlık çok iyi gidiyor her şey.  

Kaynak: Haber Global TV

candaş tolga ışık Az Önce Konuştum Zafer Algöz Oğuzhan Koç İbrahim Büyükak Haber Global