Can Yaman'dan boxerlı paylaşım! Dünyanın her yerinden yorum aldı

Can Yaman Magazin Haberleri
Can Yaman'dan boxerlı paylaşım! Dünyanın her yerinden yorum aldı

Şu sıralar polis Francesco Demir karakteriyle İtalyan televizyonunda boy gösteren Can Yaman birçok marka ile çalışmalarını da sürdürüyor. Son olarak dünyaca ünlü bir markanın erkek iç giyim yüzü olan Can Yaman'ın boxerlı paylaşımları sosyal medyayı salladı.

Rol aldığı yerli diziler sayesinde ünü ülke sınırlarını aşan oyuncu Can Yaman, sosyal medyada hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımıyla olay yarattı. 

Dünyaca ünlü bir marka için kamera karşısına geçen 33 yaşındaki oyuncunun paylaşımı kısa sürede dünyanın her yerinden beğeni ve yorum aldı.

Can Yaman'dan boxerlı paylaşım! Dünyanın her yerinden yorum aldı - Resim : 1

2014-2015 yılları arasında yayınlanan Gönül İşleri dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan Can Yaman, şimdilerde İtalya başta olmak üzere dünyada aranan bir yıldız haline geldi.

Can Yaman'dan boxerlı paylaşım! Dünyanın her yerinden yorum aldı - Resim : 2

Yaman'ın son paylaşımı dünyanın her yerinden övgü alsa da bazı Türk takipçileri tepki göstererek takibi bıraktığını dile getirdi.

Can Yaman'dan boxerlı paylaşım! Dünyanın her yerinden yorum aldı - Resim : 3Can Yaman'dan boxerlı paylaşım! Dünyanın her yerinden yorum aldı - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Can Yaman magazin haberleri