Can Yaman yeni bir aşka yelken açtı! 'Güneş gibi güzel'

Can Yaman Magazin Haberleri
Can Yaman yeni bir aşka yelken açtı! 'Güneş gibi güzel'

Son dönemin popüler oyuncularından Can Yaman, evlilik hazırlığı yaptığı ünlü spor spikeri Diletta Leotta'dan ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açtı.

'Sandokan' adlı dizinin çekimleri için uzun süredir İtalya'da olan Can Yaman, Diletta Leotta'dan ayrıldıktan sonra gönlünü oyuncu Francesca Chillemi'ye kaptırdı.

Can Yaman yeni bir aşka yelken açtı! 'Güneş gibi güzel' - Resim : 1

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan ikiliden 32 yaşındaki Yaman, 9.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile 36 yaşındaki İtalyan aktrisle haklarında çıkan 'aşk' dedikodularını doğruladı.

Can Yaman

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ÇİFTE BEĞENİ YAĞDI

Can Yaman, yeni sevgilisi ile pozlarını, "Deniz gibi mor, güneş gibi güzel" notuyla yayınladı. Yaman'ın paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yaklaşık 700 bin beğeni binden çok sayıda yorum aldı.

Can Yaman yeni bir aşka yelken açtı! 'Güneş gibi güzel' - Resim : 3

EVLİLİK TEKLİF ETMİŞTİ

İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, Diletta Leotta'ya evlenme teklif etmişti. Ünlü oyuncunun, bir uçağın arkasına astırdığı, "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtması gündem olmuştu. Türkiye'ye gelen ünlü çiftten Yaman, sevgilisini ailesiyle tanıştırmıştı.

Can Yaman yeni bir aşka yelken açtı! 'Güneş gibi güzel' - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Can Yaman Diletta Leotta İtalya Francesca Chillemi magazin magazin haberleri