Can Yaman hayranlığı bunu da yaptırdı! Kadın hayranı kendini Boğaz'a attı

Can Yaman hayranlığı bunu da yaptırdı! Kadın hayranı kendini Boğaz'a attı

Oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz akşam Ortaköy'deki bir mekanda eğlendi. Yaman'ın yerini öğrenen hayranı, oyuncuyu önce öpmek istedi, daha sonra ise taşkınlık çıkardı.

Can Yaman hayranı bir kadın, oyuncunun Ortaköy'deki Ruby isimli bir mekanda eğlendiğini öğrenince, içeriye girip eğlenceye koyuldu.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Yaman'la fotoğraf çektiren hayranlarından birine selfie de yetmedi! Alkolün etkisiyle tekrar Can Yaman'ın yanına gidip onu öpmek isteyen kadın, taşkınlık çıkardı. Yakışıklı oyuncunun yanından uzaklaşmasıyla çılgına dönen fanatik hayran, kendini denize attı!

Türk genç kızın imdadına güvenlikler ve Can Yaman koştu. Denizden çıkarılan kadın hayran, daha sonra taksiye bindirilip evine gönderildi.

İŞTE, CAN YAMAN'IN HAYALİNDEKİ KADIN!

Can Yaman, Hello dergisi için Roma'da objektif karşısına geçti. Dergiye açıklamalarda bulunan Yaman, hayalindeki kadını da anlattı. Erkek gibi konuşan kadınlardan kaçtığını itiraf eden oyuncu, şefkatli kadınlardan hoşlandığını, güler yüzlü ve esprili kadınların ilgisini çektiğini açıkladı.

Kadının ifadesi, aurası, enerjisi, kokusu ve ses tonunun çok önemli olduğunu belirten Yaman, "Hayatımdaki kişi beni en iyi halime dönüştürmeli" dedi.

Can Yaman Boğaz Ortaköy