Can Yaman'dan olay yaratan not: 'Hakaret etmekten çekinmeyin!'

Can Yaman'dan olay yaratan not: 'Hakaret etmekten çekinmeyin!'

Ünü ülke sınırlarını aşan ve sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi kitlesi bulunan oyuncu Can Yaman, Instagram profiline yazdığı notla dikkat çekti.

Yeni dizisi Sandokan'ın çekimleri için İtalya'da bulunan ünlü oyuncu Can Yaman, Instagram profiline yazdığı notla takipçilerini şaşırttı. 

Can Yaman'dan olay yaratan not: 'Hakaret etmekten çekinmeyin!' - Resim : 1

Geçtiğimiz yıl İtalya’daki bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla büyük tepki toplayan Can Yaman'ın profiline eklediği yeni not kısa sürede dikkat çekti. 

Instagram hesabında 8.3 milyon takipçisi bulunan Can Yaman profiline "Nefret edenler de hoş karşılanır, hakaret etmekten çekinmeyin" notunu ekledi.

Can Yaman'dan olay yaratan not: 'Hakaret etmekten çekinmeyin!' - Resim : 2

YILIN SÜRPRİZ AŞKINDA ÖNEMLİ GELİŞME

Bir süredir İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Can Yaman, ilişkisinde önemli bir adım daha attı. Yaman, evlilik teklifinin ardından sevgilisi Leotta'nın annesi Ofelia Castorina ile tanıştı.

İlişkilerinde attıkları her adım magazin gündeminden düşmeyen ikili, anne tanışmasının ardından Diletta Leotta'nın memleketi Katanya'ya gitti.

Can Yaman'dan olay yaratan not: 'Hakaret etmekten çekinmeyin!' - Resim : 3

500 BİN TL'LİK EVLİLİK TEKLİFİ

31 yaşındaki Can Yaman, kendisinden iki yaş küçük İtalyan spor spikeri Diletta Leotta’nın annesi Ofelia Castorina’nın desteğiyle romantizmi gökyüzüne çıkarmış, bir uçak kiralayıp "Diletta benimle evlenir misin? Seni çok seviyorum. Can" yazılı pankartı, İtalya'nın başkenti Roma semalarında gezdirmişti.

Mairoi plajındaki eski bir gözetleme kulesi olan tarihi lokantayı kapatan, uçak kiralayan Can Yaman, tüm bu organizasyon için servet harcadı. Toplam 500 bin TL’ye 'Evet' yanıtını aldı.

'SİCİLYA'DA NİKAH MASASINA OTURACAKLAR'

Bu yıldırım teklifin; Diletta Leotta’nın hamile kalması üzerine yapıldığı iddia edilmişti. İddialara yanıt vermeyen ünlü çiftin, kısa süre içinde Sicilya’da nikah masasına oturacağı söyleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Can Yaman Diletta Leotta can yaman instagram İtalya Sandokan dizisi magazin haberleri