Can Yaman açıkladı: Demet benim için çok özel, hep de böyle kalacak!

Can Yaman açıkladı: Demet benim için çok özel, hep de böyle kalacak!

Oyuncu Can Yaman, 'Erkenci Kuş' dizisindeki partneri Demet Özdemir ile ilgili soruları gittiği mekan çıkışında cevapladı.

Oyuncu Can Yaman ile meslektaşı Demet Özdemir'in sevgili olup olmadığı uzun bir süre manşetlerde yer almıştı. İkili, aşk dedikoduları hakkında konuşmayı tercih etmemiş olsa da, romantik anları objektiflere takılmıştı.

Can Yaman açıkladı: Demet benim için çok özel, hep de böyle kalacak! - Resim : 1

CAN YAMAN SİTEM ETTİ

Can Yaman, geçen hafta gerçekleşen doğum günü partisinin ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Yaman, sosyal medya hesabı üzerinden sitemkar bir mesaj yayınladı ve "Doğum günümü içtenlikle kutlayan herkese çok teşekkür ederim, kutlamayanların da canı sağolsun" dedi. Bu mesajın ardından akıllara ilk gelen isim ise Demet Özdemir oldu.

Can Yaman açıkladı: Demet benim için çok özel, hep de böyle kalacak! - Resim : 2

Yakışıklı oyuncuya, magazin muhabirlerinin bu durumu hatırlatması üzerine Yaman, "Hiçbir özel konuya bugüne kadar cevap vermedim. Bundan sonra da cevap vermek çok yersiz olur. Beni kutlayıp, kutlamaması hiç önemli değil. Demet benim için çok değerli. Çok kıymetli, çok özel. Her zaman da böyle olacak. Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın hiç bir şey önemli değil. Demet benim için çok özel, çok kıymetli, çok değerli... Bu hep de böyle kalacak. Özel sorulara hiçbir zaman cevap vermedim, şimdi de vermeyeceğim. Özel konular bana kalsın. Her zaman yanındayım. Her zaman da bir numaralı fanı, takipçisi ben olacağım bu bir gerçek. Her zaman ben onu severek izliyorum. Benim için çok kıymetli, çok yetenekli bir oyuncudur Demet..." yanıtını verdi. 

Can Yaman Demet Özdemir Erkenci Kuş Demet Özdemir