Cameron Diaz'dan cinsel ilişki itirafı: 'Genç görünmemin nedeni bu'

Cameron Diaz'dan cinsel ilişki itirafı: 'Genç görünmemin nedeni bu'

Bir süre önce oyunculuğu bıraktığını açıklayan Cameron Diaz, katıldığı bir programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Diaz, "Cinsel ilişki sayesinde bağışıklık sistemim güçleniyor. Cildim de güzelleşiyor" dedi.

1992 yılından bu yana; 'Maske', 'İz Peşinde', 'Ah Mary Vah Mary', 'Şrek' ve 'En İyi Arkadaşım Evleniyor' başta olmak üzere çok sayıda sevilen dizi ve filmde rol alan Cameron Diaz, 2018 yılında oyunculuğu bırakma kararı almıştı.

Cameron Diaz, "Bir film yaptığında, sana sahip olmaları için en uygun bahanedir. Aylarca günde 12 saat orada olursun ve başka hiçbir şey için vaktin olmaz" sözleriyle oyunculuğu bırakma nedenini açıklamıştı.

Cameron Diaz'dan cinsel ilişki itirafı: 'Genç görünmemin nedeni bu' - Resim : 1

Bir süredir eşi Benji Madden ve çocuğuna vakit ayıran Cameron Diaz, çok konuşulacak cinsel ilişki itirafında bulundu.

Hollywood yıldızı Cameron Diaz, katıldığı bir programda genç kalmasının sırrını açıkladı. Diaz, "Düzenli olarak egzersiz yapıyorum, sağlıklı besleniyorum, bol su içiyorum, çok gülüyorum ve elbette çok seks yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Cameron Diaz'dan cinsel ilişki itirafı: 'Genç görünmemin nedeni bu' - Resim : 2

"GENÇ GÖRÜNÜMLÜ BİR CİLDE SAHİP OLMAK İÇİN..."

48 yaşındaki oyuncu, "Cinsel ilişki sayesinde bağışıklık sistemim güçleniyor. Cildimin de güzelleştiğini söyleyebilirim. Düzenli cinsel ilişki sonucunda lekeler ve sarkmalar gibi yaşlılık etkilerinin azaldığı, parlak, sağlıklı ve genç görünümlü bir cilde sahip olabilirsiniz" ifadelerini kullanarak dikkat çekti.

Kaynak: Haber Global TV

Cameron Diaz magazin haberleri