Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

Camdaki Kız Magazin Haberleri
Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sevgilisiyle ilk kez görüntülendi

O Ses Türkiye ile ekran hayatına adım atan, şimdilerde rol aldığı Camdaki Kız dizisiyle ününe ün katan Feyyaz Şerifoğlu sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız ile adından söz ettiren oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, sır gibi sakladığı sevgilisiyle görüntülendi.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sevgilisiyle ilk kez görüntülendi - Resim : 1

SEVGİLİSİ TANIDIK ÇIKTI

Dizide yasak aşk yaşayan zengin aile çocuğunu canlandıran Feyyaz Şerifoğlu'nun özel hayatı merak konusu olmuştu. Snob Magazin'de yer alan habere göre; Şerifoğlu'nun Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu Merve Dinçkol ile birliktelik yaşadığı öğrenildi.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sevgilisiyle ilk kez görüntülendi - Resim : 2

KAHVALTI ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİLER

Şerifoğlu ve Dinçkol, Rumelihisarı'nda kahvaltı çıkışı görüntülendi. İkili, özel hayatlarıyla ilgili gelen sorularını yanıtsız bıraktı.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sevgilisiyle ilk kez görüntülendi - Resim : 3

MERVE DİNÇKOL KİMDİR?

Merve Dinçkol, 6 Şubat 1986'da İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü mezunudur. Dinçkol, uzun süredir Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu olarak görev yapıyor.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sevgilisiyle ilk kez görüntülendi - Resim : 4

FEYYAZ ŞERİFOĞLU KİMDİR?

Feyyaz Şerifoğlu, 1991 yılında Rize'de dünyaya geldi. Lisans eğitimini Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tekstil Mühendisliği bölümünde tamamladı. Oyunculuğunun ve şarkıcılık da yapan Feyyaz Şerifoğlu, 'Gidene' adlı ilk single şarkısını 2020 yılında online müzik marketlerde dinleyenlerin beğenisine sundu.

Şerifoğlu, 2013 yılında O Ses Türkiye adlı şarkı yarışmasına katıldı. 'İnci Tanem' performansıyla yarışmada Murat Boz'un takımında yarışmaya devam etti. 2014 yılında Behzat Gerçeker'in yönetimindeki Enbe Orkestrası'nda, daha sonra başta Ajda Pekkan olmak üzere birçok ünlü şarkıcıya vokalistlik yaptı. 2020 yılında TV8'de yayınlanan 'Kırmızı Oda' dizisinde 'Can' karakterini oynadı. Şerifoğlu, şu sıralar Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine hayat veriyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Feyyaz Şerifoğlu Feyyaz Şerifoğlu kimdir Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi Merve Dinçkol magazin magazin haberleri