Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik 'bekaret testi' sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu

Camdaki Kız Magazin Haberleri
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik 'bekaret testi' sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu

Camdaki Kız'la adından söz ettiren oyuncu Burcu Biricik, dizideki uzun süre eleştirilen bekaret testi sahnesiyle ilgili sessizliğini bozdu.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik, uzun süre tartışılan bekaret testi sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu.

“ELEŞTİRİLERE KATILDIĞIM NOKTALAR VAR”

YouTube’da yayınlanan Teras Noir programına konuk olan Biricik konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Bekaret sahnesine gelen tepkilere katıldığım noktalar var. Fakat bunları konuşmak ve tartışmak güzel bir şey. Çünkü artık bunları bıraktık. Ben artık bundan sonra oynamak istediğim şeylerde başka kadınlar görmek istiyorum."

ANNESİNİN ZORUYLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakteri annesi Feride tarafından zorla jinekoloğa götürüldü. Dizide, annesinin isteği üzerine 'bekaret' testine giden Nalan'ın, çocukluğunda da aynı durumu yaşadığı görüldü.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik 'bekaret testi' sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu - Resim : 1

SAHNEYE TEPKİ YAĞDI

Dizinin yayınlanmasının ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, 'bekaret testi'nin kadınları metalaştırdığına ve eril dilin yeniden üretildiğine yönelik eleştirilerde bulunmuştu.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik 'bekaret testi' sahnesiyle ilgili ilk kez konuştu - Resim : 2

HAZAL KAYA REDDETMİŞTİ

Adını Feriha Koydum dizisinde benzer bir sahneyi “Bunu normalize etmemek için oynamam” diyerek reddeden ve sahneyi senaryodan kaldırtan Hazal Kaya sosyal medyada tekrar gündem olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Burcu Biricik