Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sosyal medyadan duyurdu: Hayatımın en anlamlı gecesi

Camdaki Kız
Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sosyal medyadan duyurdu: Hayatımın en anlamlı gecesi

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da Sedat'ı canlandıran Feyyaz Şerifoğlu'nun uzun süre Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yaptığı ortaya çıkmıştı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünü izlemek için Ajda Pekkan ile bir araya gelen Şerifoğlu, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Kırmızı Oda'dan sonra Camdaki Kız'daki performansıyla adından söz ettiren oyuncu Feyyaz Şerifoğlu'nun 2014 yılında Behzat Gerçeker'in yönetimindeki Enbe Orkestrası'nda, daha sonra başta Ajda Pekkan olmak üzere birçok ünlü şarkıcıya vokalistlik yaptığı ortaya çıkmıştı.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sosyal medyadan duyurdu: Hayatımın en anlamlı gecesi - Resim : 1

Süperstar ile aynı sahnede şarkı söyleyen Feyyaz Şerifoğlu'nun videoları sosyal medyada hızla yayılıp beğeni toplamıştı.

SON BÖLÜMÜ BİRLİKTE İZLEDİLER

Camdaki Kız'ın seyircisi olan Ajda Pekkan, dün akşam Feyyaz Şerifoğlu'na sürpriz yaptı. Pekkan, yakışıklı oyuncuyla bir araya gelerek dizinin son bölümünü birlikte izledi.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sosyal medyadan duyurdu: Hayatımın en anlamlı gecesi - Resim : 2

Sosyal medya hesabından o anları paylaşan Feyyaz Şerifoğlu, paylaşımına "Veee hayatımın en kıymetli gecesini yaşıyorum. Canım Süperstarım Ajda Pekkan ile beraber Camdaki Kız izlemek paha biçilemez" notunu düştü. 

Feyyaz Şerifoğlu'nun pop müziğinin usta ismi Ajda Pekkan ile yaptığı paylaşımına kısa sürede beğeni yağdı. 

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sosyal medyadan duyurdu: Hayatımın en anlamlı gecesi - Resim : 3

CAMDAKİ KIZ 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sedat ve Nalan’ın el ele tutuştuğu görüntülerin televizyonda yayınlanmasıyla, Feride, Nalan’ın hayatını yeniden zindan etmeye başlar. Rafet ise, Sedat ve Nalan ilişkisinin sorunsuz devam etmesinden ötürü oldukça mutludur. Bu yüzden Nalan’ı Koroğlu ailesinin namına yaraşır bir düğün alışverişine götürmeye karar verir. Gülcihan, ailesine karşı oldukça cimri olan Rafet’in Nalan’a çok pahalı bir hediye verdiğini öğrenir. Bu durum Gülcihan’ı çileden çıkarır ve sonunda öfkesi ona çok büyük bir hata yaptırır. Diğer yandan Sedat, Nalan’la ilgili her şeyi yoluna soktuğunu düşündüğü için, yeniden çapkınlığa döner. Ama hiç beklemediği bir kişi, onu büyük bir hatanın eşiğinden çevirecektir. Nalan kendisini aşkın büyüsüne kaptırmışken, babasının da desteğiyle, Feride’den gizlice Sedat’la buluşmaya karar verir. Bu buluşmada, hayatının en mutlu anını yaşar. Ancak onu bekleyen büyük tehlikenin henüz farkında değildir.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu sosyal medyadan duyurdu: Hayatımın en anlamlı gecesi - Resim : 4

FEYYAZ ŞERİFOĞLU KİMDİR?

Feyyaz Şerifoğlu, 1991'de Rize'de doğmuştur. O Ses Türkiye yarışmasında katılan "Gidene" şarkısıyla dikkatleri çekmeyi başardı. Kırmızı Oda dizinde canlandırdığı Can karakteri ile hayran kitlesini artıran Şerifoğlu, Tekirdağ Çorlu'da Tekstil Mühendisliği mezunudur.

Uzun süre Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapan Feyyaz'ın "Gidene" adlı ilk single'ına çektiği klip, YouTube'da 1 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Feyyaz Şerifoğlu, Kırmızı Oda dizisiyle oyunculuğa adım attı. Şerifoğlu, TV8’de yayınlanan dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. Kırmızı Oda’da canlandırdığı Can karakteriyle beğeni topladı.

Genç oyuncu, şimdilerde Burcu Biricikle başrolleri paylaştığı Camdaki Kız’da rol alıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız dizi haberleri Feyyaz Şerifoğlu Feyyaz Şerifoğlu kimdir Ajda Pekkan Camdaki Kız son bölümde neler oldu camdaki kız 6. bölüm sosyal medya kanal d dizileri