Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi tanıdık çıktı!

Camdaki Kız
Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi tanıdık çıktı!

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Feyyaz Şerifoğlu'nun meslektaşı Semiha Bezek ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Snob Magazin'in özel haberine göre; Kanal D'de ekrana gelen 'Camdaki Kız' dizisinde Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, kendisi gibi oyuncu olan Semiha Bezek'le Alaçatı'daki bir gece kulübüne gitti. 

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi tanıdık çıktı! - Resim : 1

Birlikte eğlenen ünlü oyuncular, sosyal medya kullanıcıları tarafından, "Acaba aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu gündeme getirdi.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi tanıdık çıktı! - Resim : 2

Bir dönem Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapan Şerifoğlu, sahneye çıkıp şarkı söyledi. İkiliye, Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu çiftinin yanı sıra fenomen Burak Altındağ da eşlik etti.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi tanıdık çıktı! - Resim : 3

Bezek, bir dönem 'Mucize' filmlerinde başrol oynayan Mert Turak'la birlikteydi.

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi tanıdık çıktı! - Resim : 4

FEYYAZ ŞERİFOĞLU KİMDİR?

Feyyaz Şerifoğlu, 1991'de Rize'de doğmuştur. O Ses Türkiye yarışmasında katılan "Gidene" şarkısıyla dikkatleri çekmeyi başardı. Kırmızı Oda dizinde canlandırdığı Can karakteri ile hayran kitlesini artıran Şerifoğlu, Tekirdağ Çorlu'da Tekstil Mühendisliği mezunudur.

Uzun süre Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapan Feyyaz'ın "Gidene" adlı ilk single'ına çektiği klip, YouTube'da 1 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Feyyaz Şerifoğlu, Kırmızı Oda dizisiyle oyunculuğa adım attı. Şerifoğlu, TV8’de yayınlanan dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. Kırmızı Oda’da canlandırdığı Can karakteriyle beğeni topladı.

Genç oyuncu, şimdilerde Burcu Biricikle başrolleri paylaştığı Camdaki Kız’da rol alıyor. 

Camdaki Kız Feyyaz Şerifoğlu magazin haberleri Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi kim