Camdaki Kız'ın Feride'si Nur Sürer'den 'bekaret testi' sahnesi hakkında çarpıcı açıklama

Camdaki Kız
Camdaki Kız'ın Feride'si Nur Sürer'den 'bekaret testi' sahnesi hakkında çarpıcı açıklama

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız'da başrol oyuncularından Nur Sürer, dizide kızını oynayan Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan'ın bekaret testi yaptırdığı sahne hakkında ilk kez konuştu.

Kanal D’nin iddialı kadro ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Camdaki Kız’da Feride karakterini canlandıran Nur Sürer, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.

Camdaki Kız'ın Feride'si Nur Sürer'den 'bekaret testi' sahnesi hakkında çarpıcı açıklama - Resim : 1

“AİLELERE DERS OLSUN”

Projenin çekimi için Nişantaşı'nda olan usta oyuncu, geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bekaret testi sahnesine hakkında ilk kez konuştu.

Snob Magazin'in haberine göre, Sürer, "Ben de bu konuda çok hassasım. Umarım bunu çocuklarına dayatan ailelere ders olur. Tepki gelse ne olacak, sonuçta böyle bir şey bu ülkede yapılıyor. Biz de oyuncu olarak gösterdik" diye konuştu. Dizinin reytinglerde zirvede yer almasına ise sanatçı, "Çok iyi gidiyor. Reytinglerimiz gayet iyi. İyi bir ekiple çalışıyoruz" dedi. 

Camdaki Kız'ın Feride'si Nur Sürer'den 'bekaret testi' sahnesi hakkında çarpıcı açıklama - Resim : 2

Camdaki Kız’da Feride karakterini canlandıran Sürer, kızını bekaret testi için doktora götürmüş ve bu sahne uzun süre sosyal medyada tepki görmüştü. 

Öte yandan yıllar önce Hazal Kaya 'Adını Feriha Koydum' dizisinin senaryosunda yazan bekaret testi sahnesini oynamayı kabul etmediğini açıklamıştı. 

Camdaki Kız'ın Feride'si Nur Sürer'den 'bekaret testi' sahnesi hakkında çarpıcı açıklama - Resim : 3

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Koroğlu Ailesi basında çıkan fotoğrafın yarattığı krizi henüz çözmüşken, Nalan’ın son anda yüzüğü atması her iki ailede de şok etkisi yaratır. Bu ani kararın nedenini kimse bilmezken, olan biteni kameralardan izlemiş olan Muzo her şeyi anlamıştır. Nalan, Feride’nin vereceği tepkiden korktuğu için annesine gerçeği söyleyemez. Feride ise Sedat’ın Cana’ya aldığı bilekliği bilmediği için, Nalan’ı zorla ayrılık kararından döndürmeye çalışır. Nalan büyük bir aşk acısı yaşarken, neyin gerçek neyin yalan olduğunu anlamaya çalışmaktadır.

Camdaki Kız dizisi Nur Sürer dizi haberleri