Camdaki Kız ekibi final yemeği buluştu! İşte o kareler...

Camdaki Kız Dizi Haberleri Magazin Haberleri
Camdaki Kız ekibi final yemeği buluştu! İşte o kareler...

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız adım adım finale gidiyor. Bu sezon ekran macerasını bitirecek olan Camdaki Kız ekibi final yemeğinde bir araya geldi. İşte eğlenceli geceden kareler...

Üç sezondur Kanal D ekranlarında büyük beğeniyle takip edilen Camdaki Kız dizisi 82'inci bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi ekibi geçtiğimiz akşam Maçka'daki bir mekanda yemekte bir araya geldi.

Yemekte oyuncular ve set ekibi üç sezonun yorgunluğunu birlikte attı. Veda yemeğine Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Selma Ergeç'in yanı sıra diğer oyuncular da katıldı.

Karakterlerinin hikayesinin bitmesi nedeniyle kadroya veda eden Hande Ataizi ile Nur Sürer de düzenlenen yemeğe katılan isimlerden oldu.

Camdaki Kız ekibi final yemeği buluştu! İşte o kareler... - Resim : 1Camdaki Kız ekibi final yemeği buluştu! İşte o kareler... - Resim : 2Camdaki Kız ekibi final yemeği buluştu! İşte o kareler... - Resim : 3Camdaki Kız ekibi final yemeği buluştu! İşte o kareler... - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Camdaki Kız ne zaman final yapacak magazin haberleri