Camdaki Kız'daki o detay Hayri'yi ortaya çıkardı! Camdaki Kız'ın Hayri'si sonunda belli oldu

Dizi Haberleri Camdaki Kız
Camdaki Kız'daki o detay Hayri'yi ortaya çıkardı! Camdaki Kız'ın Hayri'si sonunda belli oldu

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız 2. sezonuyla dün akşam ekranlara geri döndü. Dizi hayranları, Hayri karakterini kimin oynadığını görmek için ekranlara kitlendi ancak Hayri yeni bölümde de sırrını korudu. Sevilen dizide, Hayri'nin yüzü görünmese de ellerinden kim olduğu ortaya çıktı

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız, 9 Eylül akşamı ikinci sezonunun ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Camdaki Kız'daki o detay Hayri'yi ortaya çıkardı! Camdaki Kız'ın Hayri'si sonunda belli oldu - Resim : 1

Camdaki Kız 9. bölümde senaryoya dahil olan Hayri isimli gizemli otel çalışanının kim olduğunu öğrenmek için ekran başına kitlenen binlerce izleyici dün akşam hayal kırıklığı yaşadı. 

Camdaki Kız 10. bölümde Hayri'nin ortaya çıkması bekleniyordu ancak Hayri karakteri, Camdaki Kız'ın yeni bölümünde de sırrını korudu.

Camdaki Kız'daki o detay Hayri'yi ortaya çıkardı! Camdaki Kız'ın Hayri'si sonunda belli oldu - Resim : 2

Ancak bazı dizi hayranları, Hayri karakterinin gizemini çözdü. Camdaki Kız'ın son bölümünde Hayri'nin ellerini gören izleyiciler dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. 

Camdaki Kız'daki o detay Hayri'yi ortaya çıkardı! Camdaki Kız'ın Hayri'si sonunda belli oldu - Resim : 3

Sosyal medya kullacıları, Camdaki Kız'da Hayri'yi Cihangir Ceyhan'ın canlandırdığı yönünde paylaşımlarda bulundu. 

Camdaki Kız'daki o detay Hayri'yi ortaya çıkardı! Camdaki Kız'ın Hayri'si sonunda belli oldu - Resim : 4

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

2021 itibariyle 32 yaşındaki Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Henüz evli olmamakla birlikte, ilişkisinin de olmadığı bilinmektedir.

Aslen baba tarafından Elazığlı olan Ceyhan İstanbul'da iki buçuk yıl kamera önü oyunculuk dersi aldı. Sonrasında Adana'ya geri döndü.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan Yusuf isimli sinema filminde hayat verdiği Serdar karakteri ile yaşamıştır. Ardından internet üzerinden yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinde Cio karakterini canlandırmış ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

Çukur dizisinde Azer karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan, senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Ekranlara kısa bir ara veren Cihangir Ceylan, 2020 yapımı Alev Alev dizisinde Ömer karakterini oynamıştır.

2021 yılında ise Camdaki Kız dizisine Hayri karakteri ile girmiştir.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Biricik'in yanı sıra; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Camdaki Kız dizisi haberleri Camdaki Kız dizisi Camdaki Kız 2. sezon Camdaki Kız 2. sezon izle Camdaki Kız 10. bölüm izle Camdaki Kız Hayri Camdaki Kız'da Hayri kim Camdaki Kız Hayri'yi kim oynayacak Cihangir Ceyhan dizi dizi haberleri Cihangir Ceyhan kimdir