Camdaki Kız'a sürpriz isim dahil oluyor! Muzo ortaya çıkıyor

Dizi Haberleri Camdaki Kız
Camdaki Kız'a sürpriz isim dahil oluyor! Muzo ortaya çıkıyor

Kanal D'nin ilk iki bölümüyle reyting zirvesine oturan dizisi Camdaki Kız'ın merakla beklenen 3'üncü bölüm tanıtımı yayınlandı. Ünlü oyuncu Enis Arıkan, dizide bugüne kadar odasından çıkmayan, yüzünü göstermeyen Muzo rolüyle tanıtımda yer aldı.

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Devrim Yakut, Hande Ataizi, Hamza Yazıcı, Tamer Levent, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerfi Erol, Tuğrul Tülek'in yer aldığı Camdaki Camdaki Kız dizisi, 3'üncü bölümüyle 22 Nisan Perşembe akşamı Kanal D'de ekrana gelecek.

 'Camdaki Kız'da merak uyandıran Muzo karakteri 3. bölümle ortaya çıkıyor. Ünlü oyuncu Enis Arıkan, Muzo karakteriyle diziye katıldı.

Camdaki Kız'a sürpriz isim dahil oluyor! Muzo ortaya çıkıyor - Resim : 1

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Arıkan, diziye sonradan dahil olacağı için bu haberi saklı tuttuğunu, yapım şirketiyle aylar önce anlaştığını söyledi. 

CAMDAKİ KIZ 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN 

CAMDAKİ KIZ 3. BÖLÜM'DE NELER OLACAK?

Sedat, babasının tepkileri karşısında bir karar almak zorunda kalıyor! Hayatıyla ilgili önemli bir seçim yapmak zorunda kalan Sedat, ne yapacak? Nalan, gazetede gördüklerinden sonra nasıl bir durumun içinde kalacak?

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00'da Kanal D'de!

Camdaki Kız'a sürpriz isim dahil oluyor! Muzo ortaya çıkıyor - Resim : 2

ENİS ARIKAN KİMDİR?

Son zamanlarda adını Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform EXXEN'deki "@EnisArıkan" isimli bir programıyla duyuran Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü’nden mezun oldu. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi pek çok ünlü isimle sınıf arkadaşı olan Enis Arıkan, bugüne kadar çeşitli reklam projelerinde ve dizilerde rol aldı.

İlk dizisi 1998 yılındaki Aynalı Tahir ile başlayan Enis Arıkan, hemen ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok başarılı projede rol aldı. Enis Arıkan asıl çıkışını ise Gülse Birsel’in yazdığı ve başrollerini Gürse Birsel, Sarp Apak gibi başarılı isimlerin paylaştığı Jet Sosyete dizisiyle yaptı. Bu dizide canlandırdığı Tony karakteriyle sevilen Enis Arıkan, annesinin videolarını da paylaştığı ve eğlenceli Youtube ve instagram videolarıyla da gündemdeki yerini koruyor.

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Camdaki Kız dizisi Enis Arıkan