Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı yayınlandı: Koroğlu ailesinde büyük kopuş

Camdaki Kız Dizi Haberleri
Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı yayınlandı: Koroğlu ailesinde büyük kopuş

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız dizinin 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında, babasının mirasından men ettiği Sedat'ın ortadan kaybolduğu görüldü.

Başrollerini de Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun canlandırdığı Camdaki Kız, 17. bölümüyle ekrana geldi.

Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı yayınlandı: Koroğlu ailesinde büyük kopuş - Resim : 1

SEDAT'I SERVETİNDEN MEN ETTİ

Gülcihan ve Rafet'in evliliklerinin 35. yıl kutlamasına Sedat ve Cana'nın görüntüleri damga vurdu. Oğlu ve yasak aşkının öpüşme görüntülerini izleyen Rafet, fenalaştı. Oğlunun yasak aşkıyla görüntülerinden sonra harekete geçen Rafet, "Sedat Koroğlu'nun defterini kapattım. Bu dakikadan itibaren seni bütün malımdan, mülkümden, servetimden men ediyorum" diyerek oğluna resti çekti.

Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı yayınlandı: Koroğlu ailesinde büyük kopuş - Resim : 2

CANA, SEDAT İLE AYRILDI

Bununla da yetinmeyen Rafet, daha sonra Cana'nın evine gitti. Cana'ya haddini bildirmek isteyen Rafet, Cana'yı kızını örnek vererek uyarıyor. Rafet'in karşısında utanan Cana, Nalan'a yaptıkları ihaneti düşündü. Bu sırada babasının orada olduğunu bilmeyen Sedat, Cana'yı aradı. Cana ise Rafet'i baskısıyla Sedat'a bu ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi.

Camdaki Kız 18. bölüm fragmanı yayınlandı: Koroğlu ailesinde büyük kopuş - Resim : 3

GÖRÜNTÜLERİ İFŞA EDEN BELLİ OLDU

Selen'in şirketin başına geçeceğini Levent'e söylemesiyle sırlar ortaya çıkıyor. Levent, görüntüleri kendisinin yayınlattığını itiraf eder. Levent'in kardeşine karşı yaptığı bu hamleye öfkelenen Selen, Rafet'e her şeyi itiraf etmek ister.

SEDAT ORTADAN KAYBOLUYOR, AİLELER KARŞI KARŞIYA GELİYOR!

Koroğlu ailesinde bir yıkım yaşanmaktadır. Hem Sedat hem de Selen evden ayrılır. Bunun akabinde Nalan da Sedat'a ulaşamaz. Sedat ise oldukça düşüncelidir. Koroğlu ailesi dağılacak mı?

Camdaki Kız 18. bölüm 4 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

CAMDAKİ KIZ 18. BÖLÜM FRAGMANI 

Kaynak: Haber Global TV

Camdaki Kız Camdaki Kız son bölümde neler oldu Kanal D kanal d dizileri dizi dizi habeleri