Cam Tavanlar 1. Bölüm İzle

Cam Tavanlar
Cam Tavanlar 1. Bölüm İzle

Show TV'de Cam Tavanlar dizisininin heyecanla beklenen 1. bölümü 9 Haziran 2021 Çarşamba günü yayınlandı. İşte Kubilay Aka ve Bensu Soral'ın oynadığı Cam Tavanlar dizinin ilk bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. Cam Tavanlar 1. Bölüm tek parça full İzle.

Bensu Soral ile Kubilay Aka'nın başrollerini paylaştığı Cam Tavanlar dizisinin 1. bölümü 9 Haziran Çarşamba günü Show TV kanalında yayınlandı. 

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN KONUSU

ırnaklarını kazıyarak olduğu pozisyona gelen Leyla (Bensu Soral) ile prestijli bir aileden gelerek hayatta her istediğini kolaylıkla elde eden Cem'in (Kubilay Aka) heyecan dolu rekabeti gözler önüne serilecek.

İkili arasında gerçekleşecek çetin yarışta rüzgar, sürekli yön değiştirirken Leyla ve Cem'in peşini aşk da bırakmayacak.

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Show TV'nin yeni yaz dizisi Cam Tavanlar ekran yolculuğuna başlıyor. Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği ‘Cam Tavanlar’ın senaryosu Meriç Acemi’nin imzasını taşırken dizinin yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk oturuyor.

Bensu Soral ve Kubilay Aka’yla beraber Cam Tavanlar'ın oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar buluşuyor.

CAM TAVANLAR 1. BÖLÜM İZLE

Show TV'de 9 Haziran günü yayınlanan Cam Tavanlar dizisinin 1. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. 

fox izle Cam Tavanlar ilk bölüm izle show tv cam tavanlar cam tavanlar dizisi dizi izle dizi haberleri Kubilay Aka Bensu Soral bedava dizi izle Cam Tavanlar son bölüm izle Cam Tavanlar yeni bölüm izle show tv dizileri