Çağlar Ökten'le evlenen Seda Sayan boşanıyor mu?

Magazin Haberleri Seda Sayan
Çağlar Ökten'le evlenen Seda Sayan boşanıyor mu?

59 yaşındaki Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Taze gelin Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'in soyadını sildirmek için dava açmıştı. Ünlü şarkıcıdan konuya ilişkin yeni açıklama geldi.

59 yaşındaki Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Balayında Paris'in yolunu tutan Seda Sayan ve Çağlar Ökten, daha sonra soluğu Amsterdam'da almıştı. Her anlarını sosyal medyada paylaşan çiftten Seda Sayan, son olarak ilginç bir hamlede bulunmuştu. Taze gelin Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten'in soyadını sildirmek için dava açmıştı. Magazin gündemine damga vuran olayla ilgili ünlü şarkıcıdan yeni açıklama geldi.

Çağlar Ökten'le evlenen Seda Sayan boşanıyor mu? - Resim : 1

Çağlar Ökten ile nisan ayında evlenen Seda Sayan, eşinin soyadını kullanmayacağına dair iddialar için şu açıklamayı yaptı:

"Boşanacağımız, hatta evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Kadınların kendi soyadını kullanma hakkı var.

Eğer ben eşimin soyadını alacak olursam bir sürü evrakta değişikliğe gidilecekti, bunlarla uğraşmak istemedim. Yoksa kurban olurum ben onun soyadına…"

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, meslektaşı Çağlar Ökten ile kısa süreli ilişkisini geçtiğimiz nisan ayında nikah masasına taşımıştı.

Kaynak: Sabah

 

Kaynak: Haber Global TV

Çağlar Ökten Seda Sayan