Çağlar Ertuğrul’un göndermesine ilişkin Tamer Karadağlı’dan ilk açıklama

Magazin Haberleri Sosyal Medya
Çağlar Ertuğrul’un göndermesine ilişkin Tamer Karadağlı’dan ilk açıklama

Dün akşam gerçekleşen Altın Kelebek Ödülleri töreninde Çağlar Ertuğrul, konuşması sırasında Tamer Karadağlı'nın ödül takdimi sırasında Nihal Yalçın ile yaşadığı olaya göndermede bulunmuştu. Tüm bu yaşananların ardından Tamer Karadağlı'dan da ilk açıklama geldi.

Altın Kelebek Ödülleri töreninde En İyi Erkek Oyuncu seçilen Çağlar Ertuğrul, ödül konuşması sırasında yaptığı hareketle sosyal medyada gündem oldu.

Konuşma esnasında bir anda dönerek arkasını kontrol eden Ertuğrul, "Birisi mimik yapıyor sandım arkamda" ifadelerini kullandı. Törenin sunucusu Cem Davran da "Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor" yorumunda bulundu.

Ertuğrul'un bu davranışı, Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan olaya gönderme olarak yorumlandı.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL O HAREKETİNE AÇIKLIK GETİRDİ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ertuğrul, Twitter hesabında şu mesajı paylaştı:

“Bu arada benim trollüklerimi bilen bilir, Tamer Abi’yi de çok severim ve sayarım. Onun işleriyle büyüdük ama iki espri yapamayacaksak yaşamayalım! Komik bulmazsınız o ayrı ama bir laf için kimilerinin çirkin ithamları çok alakasız.”

TAMER KARADAĞLI'DAN İLK YANIT

Tüm bu yaşananların ardından ne diyeceği merak konusu olan Tamer Karadağlı'dan ilk açıklama geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre Karadağlı konuya ilişkin şunları söyledi:

"Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık sözkonusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum."

Çağlar Ertuğrul Tamer Karadağlı Nihal Yalçın Altın Kelebek Ödülleri magazin son dakika sosyal medya