Çağlar Ertuğrul'dan 'Şeyma Subaşı' sorusuna yanıt

Çağlar Ertuğrul'dan 'Şeyma Subaşı' sorusuna yanıt

Bali'de bir adadan başka bir adaya gitmek için yolcu uçağının tüm biletlerini satın alan Şeyma Subaşı'nın sevgilisine göndermede bulunduğu haberleriyle çok konuşulan Çağlar Ertuğrul konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncu, "Ben ona gönderme yapmadım" dedi.

TRT 1'de ekranlara gelen 'Teşkilat' dizisinin başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul, önceki gün sevgilisi Kayla ile Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi.

33 yaşındaki oyuncu, "Seyircinin desteği çok hoşumuza gidiyor. Diziye olan ilgi çok güzel. Çekimler için yarın Ankara'ya döneceğim" dedi.

"KATRİLYARDER MISIRLI SEVGİLİ..." 

Ünlü oyuncu, "Katrilyarder Mısırlı sevgiliden rica etsek, sinema salonu kapatır mı? Yeni 'Mortal Kombat'ı büyük perdede izlemek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ertuğrul, "Sosyal medya hesabınızdan Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisine yaptığınız gönderme gündem oldu. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna cevap verdi.

"BEN ONA GÖNDERME YAPMADIM"

Çağlar Ertuğrul, "Ben ona gönderme yapmadım. Ben sadece 'Mortal Combat'ı izlemek istediğimi belirttim" açıklamasını yaptı.

ÖZEL JET BULAMAYINCA TÜM BİLETLERİ ALDI 

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve sekiz yaşındaki kızı Melisa’yla birlikte gittiği Bali tatiliyle gündem olmuştu.

30 yaşındaki fenomen, kendisi ve kızı Melisa’nın yolculuk yapabilmesi için Mısırlı milyarder sevgilisinin özel jet bulamayınca bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alıp uçak kapattığını söylemişti.