Çağla Şıkel kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Çağla Şıkel kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Bugün 40 programında Jülide Ateş'in konuğu olan Çağla Şıkel, yıllara meydan okuyan görüntüsüyle dikkat çekti. 90 yılların sonu, 2000'lerin başında podyumların en çok aranan mankeni olan Çağla Şıkel kaç yaşında? Memleketi neresi? Şu anda evli mi?

İki eski Türkiye güzeli Jülide Ateş ile Çağla Şıkel'in 40'taki röportajı gündeme damgasını vurdu. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Çağla Şıkel, 1997'de Türkiye güzeli seçildikten sonra 2000'lerin başlarında podyumların en çok aranan mankenlerinden biri olmuştu. Mankenlik kariyerine halen devam eden Çağla Şıkel, bugün ise sadece bir fotomodel değil aynı zamanda bir sunucu ve iş kadını olarak da karşımızda. Peki güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Çağla Şıkel aslında kaç yaşında? Nereli? Emre Altuğ'dan boşandıktan sonra yeniden evlendi mi? Şu anda kiminle birlikte?

Çağla Şıkel kaç yaşında? Nereli? Evli mi? - Resim : 1

ÇAĞLA ŞIKEL KAÇ YAŞINDA?

2 Ocak 1979 doğumlu olan Çağla Şıkel, şu anda 41 yaşında. Memleketi İstanbul. Azerbaycan kökenli bir babanın ve Adanalı bir annenin kızı olan Çağla Şıkel, çocukluğunu Bakırköy'de 70-80 metrekarelik bir evde geçirdi.

İlköğretimine Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu'nda başlayan Çağla Şıkel, ilkokulda babasından gizli gizli annesiyle birlikte gittiği bale kursları sonrasında dördüncü sınıftan itibaren İstanbulh Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale eğitimine başladı. 1993'te ise Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nın ortaokul bale bölümünden mezun oldu.

Çağla Şıkel kaç yaşında? Nereli? Evli mi? - Resim : 2

Yine aynı okulda 1996'da lise ve üniversite hayatını tamamlayan Çağla Şıkel, 1999 yılında bir balerin olarak bu okuldan mezun oldu.

Birçok müzikalde ve çocuk oyununda rol alan Çağla Şıkel, yine 1996 yılındaki bir gösteri sırasında Uğurkan Erez tarafından keşfedildi ve güzellik yarışmasına katılması için teşvik edildi.  1997 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan Çağla Şıkel, Türkiye güzeli seçildi. Miss World'de Türkiye'yi temsil eden Şıkel, dünya dördüncüsü seçilerek Europe Queens of Beauty ödülünü aldı.

Çağla Şıkel kaç yaşında? Nereli? Evli mi? - Resim : 3

Birçok televizyon dizisinde ve tiyatro oyununda da rol alan, TV programlarında sunuculuk da yapan Çağla Şıkel, 9 Ağustos 2008'de iki erkek çocuğunun babası Emre Altuğ ile evlendi. Hüseyin Kuzey ve Uzay Tuncer isimli iki oğlu olan Çağla Şıkel, 2017 yılında Emre Altuğ ile boşandı. Bu tarihten sonra ismi hiç kimseyle aşk dedikodusuna karışmayan Çağla Şıkel, şu anda kimseyle birlikte olmadığını da açıkladı.

Çağla Şıkel kaç yaşında? Nereli? Evli mi? - Resim : 4

  

Çağla Şıkel kaç yaşında