Çağla Şıkel'in dört aylık Çeşme tatiline ödediği para dudak uçuklattı

Çağla Şıkel'in dört aylık Çeşme tatiline ödediği para dudak uçuklattı

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, bu yazı çocukları ve ailesiyle birlikte Çeşme'de geçirecek. Pandemi nedeniyle burayı tercih eden Şıkel, 2021 tatili için kesenin ağzını açtı.

Bodrum’un müdavimlerinden Çağla Şıkel, bu yaz koronavirüs pandemisi nedeniyle Çeşme’den ev kiraladı. 

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, İki oğlu, annesi, teyzesi ve kuzenleriyle tatil yapan ünlü manken ve sunucu, dört aylığına tuttuğu eve 250 bin TL ödedi.

Çağla Şıkel'in dört aylık Çeşme tatiline ödediği para dudak uçuklattı - Resim : 1

Dört mevsim bronz teniyle bilinen Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, artık güneşe veda ettiğini söylemişti. İki çocuk annesi manken, ten rengine açtırdığı iddialarına da yanıt vermişti.

Çağla Şıkel'in dört aylık Çeşme tatiline ödediği para dudak uçuklattı - Resim : 2

"Yıllarca güneşlendim. Yandığım zaman iyi ve güzel görüntüğümü düşünüyordum. Güneşin ağır hasarlar verdiğini bilmiyordum. Yıllar sonra bunun bedelini lekelerimizle ödüyoruz..."

Çağla Şıkel'in dört aylık Çeşme tatiline ödediği para dudak uçuklattı - Resim : 3

"Eskiden nisandan eylüle kadar bulduğum her güneşe yatıyordum. Sonra aralık gibi tenimin rengi açılmaya başlayınca Dubai’ye gidiyordum. Marta kadar idare ediyordu. Sürekli koyu renkliydim, bazen zift rengindeydim..."

"Şimdi bana 'teninin rengini mi açtırdın?' diyorlar. Çocuklarımla ilgilenirken eskisi gibi güneşlenememeye başladım. Kendimi böyle de iyi hissettiğimi fark ettim. Şimdi 50 faktör koruma kullanıyorum. Olsa 200 faktör kullanacağım. Kimi zaman uzun kollu mayo giyiyorum yanmamak için. Kimi zaman tişörtle giriyorum denize, havuza. Tatlı bir kahverengiyim artık."

Çağla Şıkel magazin haberleri Çeşme çeşme haberleri