Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım birlikte görüntülendi

Magazin Haberleri
Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım birlikte görüntülendi

Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım'ın görüntüleri ortaya çıktı.

2. Sayfa Instagram hesabında yayınlanan görüntülerde Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım'ın Çeşme'de başlayan sürpriz aşkı gözler önüne seriliyor. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEMİZ MAGAZİN, TEMİZ GÜNDEM (@2.sayfaofficial)

Geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Hadise ile ilişkisini noktalayan oyuncu Kaan Yıldırım'ın Çağla Şıkel ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Hadise ile Kaan Yıldırım, sürpriz bir kararla Aralık 2020'de de ayrılmıştı. İkili daha sonra tekrar barışıp kısa bir süre sonra yine ilişkilerine son vermişti.

Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım birlikte görüntülendi - Resim : 1

Hadise’nin eski aşkı 34 yaşındaki Kaan Yıldırım’ın 42 yaşındaki Çağla Şıkel ile önceki akşam Çeşme’deki Before’de samimi bir şekilde eğlendiği iddia edilmişti. Çiftin, daha önce de Korto Bar’da bir araya gelmesi aşk söylentilerine sebep olmuştu.

Çağla Şıkel'in, hakkında çıkan aşk iddiasının ardından yakın çevresine, "Kaan Yıldırım arkadaşım" dediği iddia edilmişti ancak yeni yayınlanan görüntüler ikili arasında aşk olduğu iddialarını kuvvetlendirdi. 

Çağla Şıkel ile Kaan Yıldırım birlikte görüntülendi - Resim : 2

Hadise de Mehmet Dinçerler'le görüntülendi

Bu gelişmenin ardından bir aşk bombası daha patladı. Kaan Yıldırım'la yollarını ayıran Hadise, ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'le birlikte görüntülendi. İkilinin yan yana samimi fotoğrafları ortaya çıkarken gittikleri mekana da el ele girdikleri öğrenildi. 

Çağla Şıkel Kaan Yıldırım Hadise Mehmet Dinçerler magazin magazin haberleri