Çağla Şıkel, Hadise'nin yaptığını yaptı! Aşk dedikoduları yeniden alevlendi

Hadise Çağla Şıkel
Çağla Şıkel, Hadise'nin yaptığını yaptı! Aşk dedikoduları yeniden alevlendi

Hadise ile yolları ayıran Kaan Yıldırım'la aşk yaşadığı iddialarını yalanlayan Çağla Şıkel'in son hamlesi dedikoduları yeniden alevlendirdi. Şıkel'in Kaan Yıldırım'ın ürettiği maskeyi takması kafaları karıştırdı. 

Kaan Yıldırım ve Hadise'nin ayrılığından sonra ortaya çıkan aşk iddialarını magzin gündemini meşkul etmeye devam ediyor.

Hadise'nin iş insanı Mehmet Dinçerler'le, Kaan Yıldırım ise 42 yaşındaki ünlü manken Çağla Şıkel'le yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. 

2 çocuk annesi Çağla Şıkel, hakkındaki aşk dedikodularının ardından bir açıklamada bulunarak iddialarını yalandı. “Hayatımda biri olursa ben size söylerim” diyen Şıkel’in son paylaşımındaki detay ise dikkat çekti.

BEYAZ KALP EMOJİSİ KOYDU

Şıkel'in, Kaan Yıldırım'ın ürettiği maskeyi takması kafaları karıştırdı. Yıldırım'ın sahibi olduğu maskeyi takan Şıkel, aralarındaki aşk iddialarını yeniden alevlendirdi.

Ünlü manken, paylaştığı karenin üzerine, "Şöyle bir yanlış anlaşılma olmasın sürekli bu şekilde besleniyorum. Dün gece chedar soslu patates kızartması bugün de pizza yedim. Onun şeysi oluyor bu. Denge önemli" yazarak beyaz kalp emojisi koydu.

İşte o paylaşım:

Çağla Şıkel, Hadise'nin yaptığını yaptı! Aşk dedikoduları yeniden alevlendi - Resim : 2

HADİSE DE AYNISINI YAPTI

Hadise de Kaan Yıldırım'la sevgili olduğu dönemde oyuncunun ürettiği maskeyi takarak, reklam yapmıştı. 

Çağla Şıkel, Hadise'nin yaptığını yaptı! Aşk dedikoduları yeniden alevlendi - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Kaan Yıldırım Çağla Şıkel