Büşra Pekin: Şafak Sezer'le aramızda sorun yok!

Büşra Pekin: Şafak Sezer'le aramızda sorun yok!

Şafak Sezer'in Kutsal Damacana filminde birlikte rol aldığı ve geçtiğimiz günlerde sitem ettiği Büşra Pekin, "Aramızda sorun yok" dedi.

Büşra Pekin Nişantaşı'ndaki doktorunu ziyaret etti. Mekan çıkışında objektiflere yansıyan ünlü oyuncu habercilerin "Nasıl hissediyorsunuz?" sorusuna, "Sağlıklı hissediyorum, evde spora devam ediyorum" dedi.

Karantina dönemini iyi değerlendirdiğini söyleyen Pekin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Evde vakit geçirmeyi seven, kendime zaman ayırmayı seven biriydim. Benim için çok güzel oldu. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirdim. Video çekiyorum, çokta seviliyor."

Büşra Pekin: Şafak Sezer'le aramızda sorun yok! - Resim : 1

Eski sevgilisi Ersay Üner'le barıştığı iddialarına dair de konuşan Pekin, "Biz Ersay'la zaten görüşeceğimizi, iş arkadaşlığımızın devam edeceğini söylemiştik. Bu haberlerin çıkması çok normal" dedi. 

ŞAFAK SEZER: ERSİN KORKUT VE BÜŞRA PEKİN'LE BİR DAHA ÇALIŞMAM

"ŞAFAK SEZER KONUŞTUK, ARAMIZDA SORUN YOK"

Şafak Sezer, geçtiğimiz günlerde Kutsal Damacana filminde yer verdiği Ersin Korkut ve Büşra Pekin ile ilgili "Bir daha onları filmimde oynatmam" demişti. Bu sözler ile ilgili de konuşan Pekin, "Akşamına biz telefonla konuştuk. Uzun süredir aramıyoruz, sohbet etmiyoruz diye sitem etmiş. Herhangi bir sorun yok. Ersin'in de benim de hiçbir zaman öyle bir tavrımız olmaz. Kutsal Damacana filmi ikimizinde çok sevdiği, çok severek oynadığımız bir filmdi. Ne zaman konusu açılsa güzel bahsettiğimiz bir film ama hiç konusu açılmadan tabi işimizden bahsetmiyoruz. Şafak Sezer ile aramızda sorun yok" dedi. 


Şafak Sezer Kutsal Damacana Büşra Pekin